Germania Sport
Germania Sport

Novi dresovi za nove prvake: NK Klana će igrati u novim dresovima koje sponzorira Germania Sport

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 30.04.21. | 15:09

NK Klani želimo sretnu devedesetu obljetnicu te bar još duplo toliko godina igre

Germania nastavlja akciju 'Novi dresovi za nove prvake'. Kompleti dresova dodijeljeni su nogometnom klubu Klana čije su utakmice i društveni događaji lokalne zajednice i mjesto susreta i druženja.

Nogometni klub Klana utemeljen je 1931. godine, kada su iz Italije, iz Napulja, s odsluženja vojnoga roka prvu pravu kožnatu loptu u Klanu donijeli Frane Medvedić i Frane Starčić "Jardasov". U službena natjecanja (ligu) Klana se uključuje 1935.godine. U svojoj dugoj i bogatoj povijesti, klub je imao mnogo uspona i padova, noseći se s raznim nedaćama i besparicom, no zahvaljujući bezuvjetnoj i beskompromisnoj ljubavi i entuzijazmu ljudi toga kraja, uspio je opstati do današnjih dana.

Igrači kluba zaigrali su u novim dresovima.

“Zahvaljujemo se Germaniji na sponzorstvu u dresovima budući da su nam isti bili izrazito potrebni zbog dotrajalosti starih. Već dvanaestu godinu predsjednik sam Nogometnog kluba Klana i sve ciljeve koje smo na početku zacrtali, uspješno smo i ostvarili. Tako smo postavili nadstrešnicu za gledatelje ispod koje može stati stotinjak ljudi, napravili nove svlačionice i dio investicije zaokružili sustavom navodnjavanja koji će pomoći da igralište u ljetnim mjesecima ostane zeleno. Nogometni klub Klana ove godine obilježava devedesetu godišnjicu, a time nastavljamo tradiciju predaka koji su započeli na kamenjaru, a danas klub ima predivan travnati teren.”, izjavio je predsjednik kluba Ivica Barak.

NK Klani želimo sretnu devedesetu obljetnicu te bar još duplo toliko godina igre!


Tagovi

Novi dresovi za nove prvakenovi dresoviGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti