NK Junak Sinj
NK Junak Sinj

Novi dresovi za nove prvake: NK Junak će nositi Germaniju na prsima

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 18.01.23. | 19:32

Nogometnom klubu iz Sinja želimo puno sreće i trofeja u novim dresovima

Germania je nastavila akciju 'Novi dresovi za nove prvake'. Komplet novih dresova dodijeljen je ponosu Cetinske krajine NK Junak. Plavi stroj ubuduće će na prsima nositi ime Germanije na dresovima marke Adidas. Kvalitetnu garnituru nosit će seniorska momčad sinjskog nogometnog kluba koji se natječe u 3. NL Jug.

„Ovim putem se zahvaljujemo Germaniji što su kroz svoju akciju "Novi dresovi za nove prvake" našem klubu uručili kvalitetnu garnituru dresova za seniore marke Adidas. Nadamo se nastavku suradnje i nabavljanju dodatnih zaliha sportske opreme“, poručili su iz NK Junak.

Kako smo spomenuli, klub se natječe u 3. NL Jug te se na polusezoni nalazi na visokom trećem mjestu s osam pobjeda, pet remija i dva poraza.

„U proljetnom dijelu sezone vjerujemo u nastavak odličnih rezultata te skori ulazak u viši rang“, kažu nam iz Junaka, a upoznali su nas i detaljnije s klubom:

„Klub je osnovan 1916. godine i ima iznimnu tradiciju i bogatu povijest. U našoj školi nogometa nalazi se preko 200 djece te je dugoročni cilj s mlađim kategorijama ući u 1. HNL, a poželjno u kategorijama kadeta i juniora. Na društvenim mrežama popraćeni smo preko stranice 'Plavi Stroj' te neke od naših objava imaju i do 300.000 pregleda. Također, pri samom kraju je i izrada službene web stranice. Gradimo Junak kao klub s vizijom, a na tom putu potrebna nam je podrška svih članova naše 'Plave obitelji'.“

Klubovi se ne dijele na velike i male, u dresovima Germanije se svi mogu osjećati kao šampioni! Kroz akciju Novi dresovi za nove prvake je do sada podijeljeno preko 700 kompleta opreme! I to je tek početak...

Ova inicijativa je pokrenuta kako bi i manji sportski kolektivi osjetili podršku i dobili vjetar u leđa za nove uspjehe, pa će jedan nogometni tim tjedno biti nagrađen vrhunskom opremom, marke Adidas. Akcija uključuje i malonogometne klubove. Prijave se mogu slati na e-mail adresu [email protected],a trebaju sadržavati sljedeće informacije o klubu: naziv, mjesto, ligu u kojoj se natječu te kratku priču ili zanimljivosti o klubu. Germania dijeli po 20 kompleta dresova svakoj ekipi – za 18 igrača, plus dva golmanska, a oni mogu biti u boji po želji i s apliciranim grbom kluba.

Pored vrijedne donacije, klubovi mogu očekivati i medijsku promociju, jer će se njihove zanimljive priče naći na portalu www.germanijak.hr i drugim portalima. U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka

Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj. Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.


Tagovi

Novi dresovi za nove prvakeGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti