Novi dresovi za nove prvake: NK Dragovoljac Poličnik od sad u dresovima koje sponzorira Germania Sport Kladionica

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 31.10.21. | 14:11

NK Dragovoljac Poličnik želimo puno sreće u natjecanjima u novim dresovima

Germania nastavlja akciju 'Novi dresovi za nove prvake'. Kompleti dresova dodijeljeni su nogometnom klubu NK Dragovoljac Poličnik iz Zadarske županije! Ovaj maleni klub iz 1.ŽNL svakako želi u budućnosti napraviti korak više, a koji su to koraci, ispričao nam je predsjednik Dubravko Zubčić.

“Naravno da nam dresovi puno znače, bez njih nema ni igre, a bez igre nema ni kluba. Situacija u nižim amaterskim razredima je takva da su ovakve donacije od velike važnosti” iskren je predsjednik Poličnika koji jako dobro stoji u 1. ŽNL, jedino je Polača bolje otvorila sezonu, trenutno im bježe nemalih osam bodova. Zubčić se ne miri s takvim epilogom, najavljuje borbu za prvo mjesto.

S prvim mjestom dolaze i nove obveze. Predsjednik kluba nam je podijelio viziju kluba nekoliko sezona unaprijed.

“Cilj je stabilizirati klub, učiniti ga prepoznatljivim u županiji, a onda kreće lov na 3.HNL, to je uostalom svima cilj.”

Dragovoljac ima igralište sa tristotinjak sjedećih mjesta, cilj je približiti utakmice kluba jednom obiteljskom atmosferom, utakmice se uglavnom igraju nedjeljom poslijepodne. Isto tako, upitali smo Zubčića je li klub do sad iznjedrio neko poznatije ime koje se probilo do prve lige, no to se još, barem za sad, ne događa. Ipak otkriva nam ime Marka Kojića, od njega se puno očekuje.

Za kraj, Zubčić se nada uspjehu u županijskom kupu i poziva sve koje znaima nogomet da treniraju u Dragovoljcu koji nudi treninge za sve uzraste. Klubovi se ne dijele na velike i male, u dresovima Germanije se svi mogu osjećati kao šampioni! Kroz akciju Novi dresovi za nove prvake je do sada podijeljeno preko 700 kompleta opreme! I to je tek početak...

Ova inicijativa je pokrenuta kako bi i manji sportski kolektivi osjetili podršku i dobili vjetar u leđa za nove uspjehe, pa će jedan nogometni tim tjedno biti nagrađen vrhunskom opremom, marke Adidas. Akcija uključuje i malonogometne klubove. Prijave se mogu slati na e-mail adresu [email protected],a trebaju sadržavati sljedeće informacije o klubu: naziv, mjesto, ligu u kojoj se natječu te kratku priču ili zanimljivosti o klubu. Germania dijeli po 20 kompleta dresova svakoj ekipi – za 18 igrača, plus dva golmanska, a oni mogu biti u boji po želji i s apliciranim grbom kluba.

„Zbog velikog interesa, ponovo pokrećemo akciju kroz koju smo pomogli lokalne klubove širom Hrvatske. Cilj akcije je da se i nogometašima iz manjih mjesta i nižih liga omoguće najbolji uvjeti za trening i odigravanje utakmica. Tako želimo podržati kolektive koji promoviraju sportske vrijednosti, okupljaju mlade iz svog kraja i usmjeravaju ih na nogometna igrališta, rade s mlađim kategorijama i trude se da se plasiraju u viši rang takmičenja. Pozivamo klubove da se prijave i priključe velikoj zajednici klubova s našim dresovima, koji su sadajoš kvalitetniji i bolji“, istakla je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih poslova u Germaniji.

Pored vrijedne donacije, klubovi mogu očekivati i medijsku promociju, jer će se njihove zanimljive priče naći na portalu www.germanijak.hr i drugim portalima. U proteklih 20 godina, Germania je postala jedan od vodećih priređivača iz područja igara na sreću i sportskog klađenja u Hrvatskoj. Kako bi svojim korisnicima pružili objedinjenu ponudu usluga i informacija, tvrtka

Germania Sport 2014. godine pokrenula je specijalizirani sportski portal Germanijak.hr koji je na putu da postane najčitaniji specijalizirani portal u Hrvatskoj. Germania veliku važnost pridaje i društveno odgovornom poslovanju na koje izdvaja značajan postotak godišnjeg budžeta, a sve kako bi zajednici vratili dio onoga što je dala, budući da su nas ova burna vremena i nedaće poput covida, potresa i klimatskih promjena poučile da profit nije najbitniji, već solidarnost, aktivna participacija u zajednici, uz održivi razvoj kompanije.

U skladu s tim Germania osim brojnih jednokratnih donacija potrebitim udrugama i ustanovama sudjeluje i u ekološkim projektima, zdravstvenim akcijama, te stipendira mlade talente, a veliki naglasak stavlja i na participaciju samih zaposlenika u društveno odgovornim akcijama.

 


 



Tagovi

Novi dresovi za nove prvakeGermania Sport kladionicanovi dresovi

Ostale Vijesti