Germania
Germania

NK Slavija Staro Petrovo Selo uz podršku Germanije ide prema novim uspjesima

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.11.23. | 16:48

Akcija „Novi dresovi za nove prvake“ nastavljena u Slavoniji

Akcija „Novi dresovi za nove prvake“ Germania Sporta se nastavlja! Nova garnitura dresova ovoga je puta stigla u Slavoniju, na adresu Nogometnog kluba Slavija iz Starog Petrovog Sela. Novi set opreme bit će značajan sportski poticaj ovom klubu koji se natječe u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Brodsko – posavske županije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

NK Slavija Staro Petrovo Selo je registriran 1949. s imenom „Slavija“ po uzoru na mnoga društva i klubove tadašnje države. Klub postiže svoje najbolje rezultate i igre krajem devedesetih godina natjecanjem u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi i kup natjecanju kad je ispao od prvoligaša, vinkovačke Cibalije.

„Danas klub u svom pogonu ima zavidan broj kategorija u odnosu na ostale klubove u županiji, od limačića, limača, pionira, juniora, seniora te veterana. To je podatak kojim se zaista od srca ponosimo“, istakao je predsjednik kluba Krunoslav Lukačević.

„Zahvaljujemo društvu Germania Sport na novim dresovima. Odlične su kvalitete i vrlo lijepi. Naša će se momčad već od ovog vikenda moći pokazati u novoj garnituri.“

Društveno odgovorna kompanija Germania Sport je u proteklim godinama koliko se provodi akcija „Novi dresovi za nove prvake“ darovala stotinama lokalnih klubova komplete sportske opreme pomažući time lokalne klubove koje najčešće pogoni entuzijazam mladih ljudi i njihovih sportskih mentora.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

germaniaGermania SportGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti