Niko Kranjčar ovacijama dočekan u Splitu, u finalu Tennis i Kauri (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.12.18. | 18:10

U Splitu se igra spektakularni turnir.

 

Niko Kranjčar se vratio u Split. Sada već umirovljeni nogometaš igra na tradicionalnom malonogometnom turniru 'Četiri kafića' i to za momčad Camela za koju igraju i Stipe Pletikosa, Ivica Olić, Milan Rapaić i drugi. Tijekom predstavljanja momčadi Kranjčar je dobio veliki pljesak okupljenih navijača koji ne zaboravljaju što je Kranjčar donio Hajduku svojim dolaskom iz Dinama u Split prije 13 godina.

Kranjčar je dobivao podršku i za vrijeme utakmice, ali to nije bilo dovoljno njegovoj momčadi da upiše pobjedu. Dapače, Camel je izgubio s visokih 5:0 od momčadi Tunnela, a hat-trick je postigao kapetan Hajduka Juranović. Po jednom su se u listu strijelaca upisali Čolina i Lendrić.

U drugom polufinalu ja Kauri s visokih 7:2 pobijedo protiv Tropica. Po dva gola za pobjednike su postigli Erceg i Wagner, a jednom su precizni bili Martinac, Peričić i Blagaić. Oba gola za Tropic je postigao Livaja.

Momčadi:

Tennis:  Lendrić, Musa, Bubalo, Juranović, Čolina, Tešija, Aničić, Flavio Beck, Matijaš, Grbeša. Trener je Robert Jarni

Camel: Pletikosa, Kukoč, Elez, Odža, Vejić, Maloča, Olić, Klasnić, Ćelić, Džoni, Đolonga, Kranjčar, Erceg, Delić, Pralija, Rapaić, Zečić, Stanić. Treneri Tudor i Vukas.

Kauri: Radošević, Delač, A. Erceg, Pokrivač, Bosančić, Peričić, Kovačec, Wagner, Ozobić, Kordić, Martinac, Blagaić, Čalušić. Treneri: Marenzi i Trogrlić

Tropic: Uvodić, T. Bašić, Ćosić, Livaja, M. Šimić, Franić, N. Kovačević, Primorac, Silić, Bazina, Tomašević, Stojkić, Biliškov, Barač, Božinović, Laura, T. Bašić Trener Zlatko Dalić

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Niko KranjčarMalonogometni turnir Četiri kafića

Ostale Vijesti