Germania
Germania

Nema sumnje, danas treba igrati na pobjede Porta i Rijeke kako bi se ovog mjeseca jele oblizeke

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.04.24. | 10:57

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Uskrs je iza nas, nešto se, vjerujemo i potrošilo, pa kako bi bilo lakše izgurati mjesec pred nama, tusu tečajevi Germanije, znate već – najvećih u Hrvatskoj. Danas su na meniju dvije dvojke koji bi svakako valjalo probati odigrati…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Lokomotiva – Rijeka (16.00), DVOJKA 2.25

Ožujak iz snova Riječani su zaključili sa stopostotnim učinkom. Padali su redom Varaždin, Osijek, Slaven Belupo pa Rudeš, a sada će u istom ritmu momčad s Kvarnera pokušati nastaviti i u travnju. Riječanima slijedi ogled s Lokomotivom, u polufinalu Kupa, a utakmica se igra u Kranjčevićevoj, kao i prošlosubotnja s Rudešom, no sada popravnog ispita nema, Rijeka mora do pobjede ako želi ostati u borbi za prekrasnim Suncem koje je njihov Kvarner obasjalo već šest puta. Lokomotiva je dvaput bila u finalu (2013., 2020.), posljednji, pandemijski, izgubila je baš protiv Rijeke, u Šibeniku, tako da motiva mladim Lokosima neće nedostajati. No, jasno je tko je favorit ovdje…

Vitoria Guimaraes – Porto (21.15), DVOJKA 1.95

Polufinale portugalskog nogometnog Kupa donosi ogled Vitorije Guimaraes i Porta. Naoko, ovo je za Porto jednostavan dvoboj budući da se radi o jasnoj razlici u kvaliteti i renomeu, no ono šte ne ide na ruku portugalskom velikanu je forma – u posljednje četiri utakmice ima dvije pobjede uz dva poraza, dok Vitorija ima sve četiri pobjede. Međutim, u ovoj utakmici je favorit jasan i bilo bi veliko iznenađenje kada Porto ovdje ne bi uzeo pobjedu.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti