Najava dana: Nogomet, nogomet i samo nogomet

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 09.08.21. | 07:00

Evo što smo pripremili za danas.

VARDBEGS – SIRIUS 19:00

(Nogomet, Švedska 1.)

Ovo će biti napeto. Oba takmaca su pri dnu tablice, taman koji bod iznad zone ispadanja. Sirius nije slavio protiv Vardbegsa punih pet godina, možda je upravo današnji mečl prilika za iskupljenje. Napomenimo da je Sirius posljednji put tukao današnjeg protivnika u gostima još davnije, prije 7 godina

NORRKOPING – KALMAR 19:00

(Nogomet, Švedska 1.)

Ako su Vardbegs i Sirius susjedi pri dnu tablice, Norrkoping i Kalmar su susjedi na višim katovima ligaške tablice. Taman koji bod ispod trećeg mjesta koje donosi europske utakmice iduće godine. Norrkoping nije izgubio od Kalmara od 2014. godine. Rijetko kada je odigran i remi, Norrkopingova su najdraža mušterija.

SOCHI – URAL 18:00

(Nogomet, Rusija 1.)

Rusi su tek ušli u prvenstvo pa je malo teško govoriti o tome tko kako stoji na tablici. Nakon dva odigrana kola Sochi ima pobjedu i poraz dok je Ural osjetno slabiji, svega jedan bod. Sochi je umoran od europskih obveza protiv Partizana, a očekuje ih i uzvrat u Beogradu već u četvrtak. Ipak, radi se o boljoj ekipi koja bi ovo morala dobiti.

UNIV.CRAIOVA – VOLUNTARI

(Nogomet, Rumunjska 1.)

U Rumunjskoj, mimo Cluja, svako može pobijediti svakoga, pogotovo u prvim, preliminarnim ligaškim kolima. Baš kao i u Hrvatskoj, Rumunji su dokaskali do četvrtog kola gdje ih čeka jedan vrlo zanimljiv okršaj. Opet su susjedi s tablice u pitanju, radi se o 11. i 12. momčadi lige. Iako je Craiova nešto slabije ušla u sezonu, protiv Valntarija ne gube, barem ne od kup susreta iz 2017.godine.

GIL VICENTE – BOAVISTA 21:15

(Nogomet, Portugal 1.)

Prvo kolo, puno nepoznanica. Oba tima su prošlu sezonu završila od sredine prema dnu tablice, teško je prognozirati kako će timovi reagirati danas navečer u sklopu nove sezone.

PLOCK – RADOMIAK RADOM 18:00

(Nogomet, Poljska 1.)

Radomiak kao novi prvoligaš pamti pobjedu protiv Legije prošlog vikenda. Prvaci su stigli u goste mislima koncentrirani na Dinamo, što ih je koštalo 3:1 poraza. Plock je pak zadnji, dva kola, dva poraza. Radomiak bi mogao zajahati val samopouzdanja i danas, no ne smijemo zaboraviti, ipak je to drugoligaš koji je tek stigao u društvo odabrani.

KAISERSLAUTERN – B.MONCHENGLADBACH 20:45

(Nogomet, DFB Pokal)

Klasični kup okršaj drugoligaša i respektabilnog predstavnika iz elitnog razreda. Ovakve utakmice su često nepredvidljive, male ekipe često ruše velikane u ranim pretkolima kupova. Hoće li tako biti danas? Teško. Ako se poklope neke stvari, gosti bi mogli imati problema, no ništa što oni ne mogu proći. Ako ništa, imaju sjajnog Thurama mlađeg u svojim redovima.

STJARNAN – BREIDABLIK 21:15

(Nogomet, Island 1.)

Premda je na Islandu svaka utakmica nepredvidljiva, barem imaju referentih 14 odigranih kola iza sebe pa ih možemo usporediti. Stjarnan se stabilizirao nakon lošeg starta, dok Breidablik ide prema vrhu, kao i prošle sezone. Činjenica da gostuju bi im mogla praviti problem, Stjarnan je posljednju utakmicu dobio, sigurno će ganjati dodatne bodove i bijeg iz opasne zone.

NORDSJAELLAND – ODENSE 19:00

(Nogomet, Danska 1.)

Ove sezone gotovo da ništa ne razdvaja ove ekipe. Tri kola četiri boda. Domaćin bi trebao biti blagi favorit, no nije to baš dokazao u medjusobnim omjerima. Oba tima nemaju europske obveze, u potpunosti su koncentrirani na prvenstvo. Odense je treće kolo očekivano izgubio od Kopenhagena, vidjet ćemo mogu li se trfnuti danas u gostima protiv ipak jačeg takmaca.

LOK.PLOVDIV – PIRIN 20:00

(Nogomet, Bugarska 1.)

Dva kola, dva poraza. Oba tima su ušla katastrofalno u novu sezonu, a Lokomotiva iz Plovdiva još mora razmišljati i o uzvratu protiv Kopenhagena u sklopu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Domaćin je bolji i danas će učiniti sve kako bi preokrenuo loš tren u svoju korist.


Tagovi

najava danakladionicaGermania Sport kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti