Germania
Germania

Najava dana: Jedan okršaj u Prvoj NL, a sve ostalo rezervirano je za košarku

Vrijeme Čitanja: 3min | ned. 24.03.24. | 07:59

Evo što smo vam za danas izdvojili

Šibenik – Cibalia, 16.00

(Nogomet, Prva NL)

Jučer je Zrinski slavio protiv Dubrave i tako nije dopustio Šibeniku da mu se približi na prvom mjestu ljestvice. Međutim, Šibenčani i dalje žele vršiti pritisak na prvoplasiranom momčadi iz Zrinskog, pa će danas na Šubićevcu tražiti pobjedu nad Cibalijom. Šibenčani su jasni favoriti, no daleko od toga da će ovo biti jednostavna utakmica za njih.

Studentski centar – Partizan, 17.00

(Košarka, ABA liga)

Momčad Partizana ne briljira u ABA ligi ove sezone, a misli su ionako na hvatanju doigravanja u okviru Eurolige. No, pobjede se moraju hvatati i u regionalnoj ligi, a sada im slijedi Studentski centar koji je ih je pobjedio u ABA Superkupu na startu sezone, a koji igra finu košarku ove sezone. Neugodno gostovanje za beogradski sastav koji mora potvrditi status favorita.

Zadar – Zabok, 19.00

(Košarka, Premijer liga)

Zabok je nedavno iznenadio Cibonu, ali teško da će isto ponoviti i protiv Zadra na njegovom domaćem parketu. Izabranici Danijela Jusupa su trenutno najbolja hrvatska momčad koja želi donijeti naslov prvaka u svoje vitrine. Sve osim pobjede Zadra bi bilo veliko iznenađenje.

Cibona – Dubrovnik, 20.30

(Košarka, Premijer liga)

Košarkaši Cibone su prije koji dan ostali bez Jakova Mustapića što znači da je roster Dine Repeše dodatno oslabljen u završnom dijelu sezone. Međutim, protiv Dubrovnika u Draženovom domu ne bi trebalo biti nikakvih problema. Očekuje se komotna pobjeda Vukova pred domaćim navijačima.

Palencia – Real Madrid, 12.30

(Košarka, ACB liga)

Madridski Real igra briljantnu sezonu i juri prema trofeju Eurolige, ali i domaće ACB lige. Stoga se očekuje lagana pobjeda protiv Palencije i nastavak sjajnog niza. Mario Hezonja vodi Madriđane u ovom dijelu sezone, pretvorio se u najboljeg igrača momčadi i na krilima Dubrovčanina Real igra sjajnu košarku.

Joventut – Barcelona, 18.30

(Košarka, ACB liga)

Barcelona ove sezone igra prilično dobro, ali i dalje nedovoljno dobro da uhvati za sada nedodirljivi madridski Real. Sada igra protiv Joventuta u kojemu i dalje fino igra Ante Tomić. No, teško da će hrvatski centar moći odgovoriti na izazove koje donosi Barcelona od koje se očekuje da u ovoj utakmici stigne do pobjede.

Detroit – New Orleans, 20.30

(Košarka, NBA)

Bojan Bogdanović više ne stanuje u Detroitu, a Pistonsi su i bez njega jednako loši. Pobjedu ne očekuju niti protiv New Orleansa od kojeg se mnogo očekuje ove sezone u doigravanju. Radi se o mladoj i potentnoj momčadi, koja je, doduše, trenutno bez usluga ozlijeđenog Brandona Ingrama. Ali tu je Zion Williamson koji se ponovno vratio u veliku formu i trebao bi nositi Pelicanse do pobjede.

LA Clippers – Philadelphia, 20.30

(Košarka, NBA)

Philadelphia je i dalje bez najboljeg igrača Joela Embiida i bez njega u sastavu, Sixersi su topovsko meso za dobar dio momčadi. Tako će biti i večeras protiv LA Clippersa koji su jako dobri i koji ove sezone slove za jedne od favorita za osvajanje naslova. Veliku rolu bi trebao odraditi i Ivica Zubac koji se vratio iz ozljede i opet zauzeo mjesto startnog centra.

Miami – Cleveland, 23.00

(Košarka, NBA)

Dva bivša kluba LeBrona Jamesa večeras će odmjeriti snage, a favoriti su u ovom slučaju košarkaši Clevelanda koji drže visoko treće mjesto u Istočnoj konferenciji. Vođa ove momčadi je Donovan Mitchell, a koji će sigurno voditi veliku borbu s Miamijevim Jimmyjem Butlerom. Heat je pak na sedmom mjestu Istoka i do kraja će voditi veliku borbu da izbjegne play-in turnir.


 


Tagovi

najavanajava danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti