Goran Kovacic/PIXSELL
Goran Kovacic/PIXSELL

Najava dana: Jadranski derbi i ostale nogometne poslastice

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 26.02.22. | 08:00

Pogledajte što nas danas očekuje.

Lokomotiva – Gorica, 15:00

(Nogomet, HNL)

S pet poraza u nizu gosti se dolaze vaditi kod Lokomotive koja je u prošlom kolu otkinula bodove Dinamu. Nisu u idealnoj formi krenuli u drugi dio prvenstva. Ipak Lokomotiva ima tek jedan poraz u te četiri utakmice te pobjedu i dva remija. Gorica s druge strane bodove nije vidjela od prošle godine kad su sredinom prosinca pobijedili Rijeku. Teško je išta danas prognozirati, a ulozi su jasni na obje strane.

Hajduk – Rijeka, 18:00

(Nogomet, HNL)

Posljednji poraz Hajduk je upisao krajem listopada kad je smijenjen švedski trener Jens Gustafsson. Sad pred ispunjenim dozvoljenim kapacitetom Poljuda u Jadranskom derbiju dočekuju Rijeku. Nisu baš Riječani u idelanoj formi, a kumovalo tome je i nekoliko prodaja u zimskom prijelaznom roku. Dambrauskas ih je već dobio na Rujevici s Hajdukom, a navijači splitskih bili očekuju isto danas kod kuće.

Leeds – Tottenham, 13:30

(Nogomet, Premier liga)

U Leedsu ne znaju što im je gore. To što već pet utakmica ne mogu nikoga dobiti ili što je lista izostanaka dosta velika s obzirom na situaciju. Bielsa ne može računati na šest igrača, a Conte nema tih problema. On pak ima jedan drugi problem. Dobije City pa onda izgubi od Burnleyja i tako nekako otprilike u nedogled. Radit će još puno talijanski stručnjak na tome da ustali formu Spursa, a ako je gledati neki niz danas bi mogli i slaviti.

Manchester United – Watford, 16:00

(Nogomet, Premier liga)

Izvukao se United u srijedu u Madridu kod Atletica i sad ih doma čeka skoro pa idealna situacija u Ligi prvaka. Dok dočekaju Atletico čeka ih već ovog vikenda Watford kojem spremaju osvetu za ono iz studenog. Slavili su Stršljenovi tad pod vodstvom Claudija Ranierija s čak 4:1, a Ole Gunnar Solkjaer je nakon toga postao bivši.

Empoli – Juventus, 18:00

(Nogomet, Serie A)

Nakon tri remija u Torinu su mišljenja da je vrijeme i za jednu pobjedu. U goste idu Empoliju koji ih je početkom sezone pobijedio s 1:0 i to na domaćem terenu. Da je o bio samo loš dan u uredu za Allegrija i momčad spremni su pokazati već danas.

Borussia Monchengladbach – Wolfsburg, 15:30

(Nogomet, Bundesliga)

Dok su prošle godine plesali oko mjesta za Europu, ove su bliže zoni ispadanja. Forma ove dvije momčadi velika je nepoznanica, a kontinuitet nešto na što su zaboravili. Domaći su od imenjaka teško stradali u prošlom kolu, a goste je u istom periodu torpedirao Kramarić s Hoffenheimom. Ono u što smo prilično uvjereni da se danas na njih isplati igrati oba daju, sve ostalo je podložno ezoteriji.

Eintracht Frankfurt – Bayern, 17:30

(Nogomet, Bundesliga)

Malo je klubova koji se mogu pohvaliti da su ove sezone slavili protiv Bayerna, a Eintracht je svakako jedan od njih. Prvi njihov susret ove sezone odigrao se na Alianz Areni, a slavili su tad gosti iz Frankfurta s 2:1. Vjeruju vjerojatno da mogu isto napraviti i kod kuće, ali opet gostuje Bayern.

PSG – St. Etienne, 21:00

(Nogomet, Ligue 1)

Izdominiraš Real u Ligi prvaka pa te kod kuće razbije Nantes. Tako je otprilike izgledao prošli tjedan za PSG. Danas treba sprati gorčinu i sramotu iz prošlog kola, a pogledom na tablicu to ne bi trebao biti težak zadatak.

Rayo Vallecano – Real Madrid, 18:30

(Nogomet, La Liga)

Za Real ovo ne bi trebao biti težak zadatak i vjerojatno na ovaj susret gledaju kao već unaprijed upisane bodove. Domaći se dobro drže ove sezone, na sigurnoj su sredini bez većih mogućnosti da ih netko ugrozi s te pozcije. Realu trebaju bodovi u utrci za naslov prvaka i teško da će Ancelotti išta tu prepustiti slučaju.

Atletico Madrid – Celta Vigo, 21:00

(Nogomet, La Liga)

Gostujuća momčad nije izgubila u prethodnih pet utakmica u Primeri. Atletico je prije ove utakmice igrao neriješeno s Manchester Unitedom, a u ligi je tu i tamo imao poteškoća. Unatoč tome, snaga Simeonove momčadi je neosporna, pa će Celta vjerojatno igrati na umor suparnika, maksimalno zatvorenom igrom.


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+



Tagovi

najavanajava 1.HNLnajava danaGermania CasinoGermania daje najveće tečajeveGermania SportGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski danSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti