Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL

Najava dana: Hajduk sezonu otvara kod Lokomotive, Rijeka dočekuje Goricu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 17.07.21. | 07:38

Pogledajte što smo pripremili za danas...

LOKOMOTIVA – HAJDUK 18:55

(Nogomet, 1.HNL)

Prvo kolo, stadion Kranjčevića uz novi, poboljšani Hajduk. S druge strane Lokomotiva koja je na jedvite jade prošle sezone zadržala prvoligaški status, često zna iznenaditi Bijele , pogotovo na domaćem terenu. Od Hajduka se puno očekuje, pritisak pobjede je na gostima.

RIJEKA – HNK GORICA 21:00

(Nogomet, 1.HNL)

Dok je u slučaju Lokomotive i Hajduka situacija prilično jasna, Rijeka bi mogla imati problema protiv Gorice. Neugodni gosti su često “kidali” bodove jačim ekipama prošle sezone, i nema razloga da tako ne bude i danas. Ipak, prvo kolo je uvijek pod znakom upitnika, svašta je moguće.

CLUB BRUGGE – GENK

(Nogomet, Belgija superkup)

Club Brugge je favorit, no Genk je taj koji je slavio u posljednja dva ligaška susreta. Čeka nas napeta utakmica između dvije ekipe koje su posljednje sezone definitivno pokazale najviše. Club Brugge je ipak prvak države i kao domaćin bi trebao slaviti u večerašnjem dvoboju prvaka države i osvajača kupa

GRENADA – KATAR 01:30

(Nogomet, Gold kup)

Niste krivo pročitali, Katar sudjeluje na prvenstvu najboljih reprezentacija Sjeverne i Srednje Amerike kao pozvani pridruženi član. Kao gosti, i to gosti u pravom smislu riječi, apsolutni su favoriti protiv Grenade. Honduras je u prvom kolu pobijedio s visokih 4:0, Grenada nema pretjerane šanse u ovoj utakmici.

SURINAM – KOSTARIKA 02:30

(Nogomet, Gold kup)

Najbolji igrači porijetlom sa Surinama nastupaju za Nizozemsku. S ovakvom postavom, protiv Kostarike mogu računati na poraz. Utakmica se igra na neutralnom terenu u SAD-u. Sve osim sigurne pobjede gostiju bila bi prava senzacija.

PHOENIX – MILWAUKEE 03:00

(Košarka, NBA playoff)

Najvažnija utakmica serije. Nakon dvije utakmice u Arizoni, i dvije u Milwaukeeju, rezultat je 2:2. Sada Sunsi na domaćem terenu ganjaju pobjedu kako bi pritisak svalili na svoje protivnike. Bucksi gaze na pogon Antetokounmpa, dok se Sunsi uzdaju u Bookera.

AKRANES – VALUR 18:00

(Nogomet, Island 1.)

Nakon ispadanja od Dinama, vodeći Valur nastavlja s domaćim zadaćama na hladnom Islandu. Akranes je u ovoj utakmici autsajder.

LUDOGOREC – CSKA SOFIJA, 19:30

(Nogomet, Superkup Bugarske, finale)

Igra se na neutralnom terenu, a s obzirom na formu timova, očekuje se napeta utakmica do samog kraja. Ludogorec je loše prošao protiv Ferencvaroša, uz napomenu da ih je CSKA u svibnju potukao s 4:1. CSKA je osvojio domaći kup, u finalu su svladali upravo Ludogorec.

ZENIT – LOK. MOSKVA, 18:00

(Nogomet, Superkup Rusije, finale)

U Kalinjingradu Zenit svakako ima više šanse. Budu li Moskovljani nemoćni kao protiv Rostova, neće se dobro provesti. Ipak, računajući važnost meča sigurno će biti koncentrieani, a potrudit će se izbjeći sramotu koju dobro pamte iz Svibnja. Zenit je tada slavio 6:1!



Tagovi

najavanajava danaGermania Sport kladionicakladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti