Germania
Germania

Najava dana: Europska i azijska Liga prvaka, Crne Mačke protiv Lisica, ABA liga...

Vrijeme Čitanja: 4min | uto. 05.03.24. | 08:00

Zanimljiv sportski utorak je pred nama

Bayern – Lazio, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Bavarci su u lošoj formi, ali isto vrijedi i za Rimljane koji su u posljednje dvije utakmice upisali dva poraza. U prvoj utakmici Biancocelesti su slavili minimalnim rezultatom, Ciro Immobile ga je potpisao, a sama činjenica da Tuchel odlazi na kraju sezone definitivno je unijela nemir u klub koji bi ove sezone mogao ostati bez trofeja. Odnosno, vrlo vjerojatno će ove sezone ostati bez trofeja. Lazio, kad bi uspio obraniti prednost, bi šokirao nogometnu javnost, a Ciro Immobile, kao nekadašnji topnik BVB-a, sigurno će biti prilično 'nabrijan' za utakmicu na Allianz Areni.

Real Sociedad – PSG, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Momčad iz jednog od najljepših španjolskih gradova, San Sebastiana, u posljednje tri utakmice ima tri poraza. S druge strane, Enrique i njegov PSG su posljednji poraz upisali od Milana početkom studenog prošle godine, da bi nakon toga vezali čak 20 utakmica bez poraza! U prvoj utakmici su Parižani slavili s 2-0 pa tako prolaz ne bi trebao doći u pitanje.

Sunderland – Leicester, 20.45

(Nogomet, Championship)

Dvoboj Crnih mačaka i Lisica. Sunderland je u očajnoj formi, imaju čak četiri vezana poraza čime su si prilično zakomplicirali borbu za nekim od mjesta koje vodi u playoff. Leicester je trenutno vodeća momčad Championshipa, a od 10. Sunderlanda trenutno imaju – 31 bod više! Očekujemo zanimljiv ogled i prepun Stadion Svjetlosti, no nekako više naginjemo k tome da će gosti pronaći put do slavlja. 

Leeds – Stoke, 20.45

(Nogomet, Championship)

Sudar mačke i miša. Leeds je treći, s pet bodova manje od vodećeg Leicestera, dok je Stoke u zoni ispadanja, na 22. mjestu, s čak 36 bodova manje od svojeg današnjeg takmaca. I to je zapravo sve što morate znati o ovom ogledu. Povrh svega, Leeds ima najbolju obranu lige (primili su 28 pogodaka u 35 kola), dok Stoke ima treći najgori napad budući da su zabili svega 33 pogotka.

Hull – Birmingham, 20.45

(Nogomet, Championship)

Još jedna utakmica u kojoj očekujemo odrađivanje posla. Hull je šesti, igraju vrlo dobar nogomet, dok je Birmingham tik iznad zone ispadanja, na 20. mjestu. Momčad Ivora Pandura, koji i dalje nije debitirao za Tigrove, je veliki favorit u ovom ogledu, dok se Birmingham ne može izvući iz rezultatske krize u koju ih je uvukao Wayne Rooney. O tom potezu uprave kluba pričat će se još neko vrijeme, naročito ako na kraju završe 'u crvenom'. Eh, da je barem Netflix pratio 'iza kulisa' što se sve događalo u klubu ove sezone…

Cibona – Studentski centar, 19.00

(Košarka, ABA liga)

Vukovi su upisali četiri pobjede u posljednjih pet utakmica, a posljednji put kad su se sudarila ova dva takmaca je Cibona ubacila čak 101 poen. Bila je to utakmica sa 194 poena, a to ne viđamo često u ABA ligi. Cibosi su favoriti u ovom ogledu, ali ako kod Crnogoraca bude raspoložen Drežnjak, onda je sve moguće…

Savehof – Nexe, 18.45

(Rukomet, Europska liga)

Našićani su već izborili drugi krug Europske lige, a danas mogu i plasman u četvrtfinale. Za to im je potreban remi kod švedskog Savehofa koji ima dva boda manje, a između njih se smjestio i Skjern koji ima bod manje od Nexea. Prva utakmica u Našicama završila je 29-28 pobjedom našeg predstavnika. Našićani su se potvrdili kao najbolja momčad grupe. Bila bi šteta da danas to i ne potvrde rezultatom.

Al Hilal - Al Ittihad, 19.00

(Nogomet, Azijska liga prvaka)

Lider saudijske Super lige Al Hilal prvog dana ožujka svladao je Al Ittihad s 3-1 i stigao do svoje 24. uzastopne pobjede. Svjetski rekord The New Sainsta iznosi 27 pobjeda u nizu u svim natjecanjima. Četiri dana kasnije, dva saudijska velikana susreću se u prvoj utakmici četvrtfinala Azijske lige prvaka. U petak za Al Ittihad nije igrao Karim Benzema, upitan je i za današnji susret. No, i s njim u kadru Al Hilal će teško ostati bez 25. pobjede u nizu. Ako pobijede, svjetski rekord moći će izjednačiti u uzvratnoj utakmici za tjedan dana u Džedi.

Jeonbuk - Ulsan, 11.00

(Nogomet, Azijska liga prvaka)

Nakon saudijskog, u četvrtfinalu Azijske lige prvaka gledat ćemo i južnokorejski susret. Ulsan je u ovom dvomeču veliki favorit, kao uvjerljivi prvak države. Nedavno započeto novo prvenstvo Južne Koreje Ulsan je otvorio 1-0 pobjedom nad Pohang Steelersima, a Jeonbuk je na domaćem terenu remizirao s Daejeonom. U zadnja dva međusobna susreta slavio je Ulsan s 1-0, no posljednja utakmica u Jeonju završila je 2-0 pobjedom Jeonbuka. Danas su moguća sva tri znaka, no za prolaz u polufinale Ulsan slovi kao priličan favorit.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

najavanajava danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti