ANTONIO BRONIC/Action Images
ANTONIO BRONIC/Action Images

Najava dana: Dinamov ispit zrelosti i ostala uzbuđenja kvalifikacija za Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 10.08.21. | 08:00

Pogledajte što nas danas očekuje.

SHERIFF – CRVENA ZVEZDA 19:00

(Nogomet – Liga prvaka)

Zvezda je u ovaj dvomeč ušla kao veliki favorit, no da im neće biti lako pokazao im je Šerif u utakmici u Beogradu koja je završila rezultatom 1:1. Gosti još k tome neće moći računati na veznjaka Kangu koji je u prošloj utakmici zaradio crveni karton. Međutim, kladionice i dalje favoriziraju prvaka Srbije, no oni će to morati pokazati na terenu.

SLAVIA PRAG – FERENCVAROŠ 19:00

(Nogomet – Liga prvaka)

Mađarski prvak napravio je veliku korak za prolaz u prvoj utakmici kad su slavili rezultatom 2:0. No, Slavia definitivno nije momčad koju se treba otpisivati, a to su dogovorili prošle sezone u euro-nastupima. Kladionice debelo favoriziraju domaćine, no bili su u toj ulozi i u Budimpešti.

SHAKHTAR – GENK 19:30

(Nogomet – Liga prvaka)

Ukrajinci na uzvratnu utakmicu stižu s pobjedom1:2 iz Belgije, koja je bila sva samo ne lagana. Naime, Genk je vodio na poluvremenu, ali su Tete i Alan u nastavku ipak okrenuli utakmicu te olakšali put Shakhtaru. Kladionice favoriziraju domaćine, a od Belgijanca se očekuje da se bace na glavu.

LUDOGORETS – OLYMPIAKOS

(Nogomet – Liga prvaka)

Ludogorets je u Pireju definitivno napravio iznenađenje odigravši neriješeno 1:1. Međutim, Olympiakos je i dalje favorit za prolazak, ali bugari su ne samo pokazali zube već zadržali realne šanse da mogu izbaciti favorite. Obje ekipe već duže vrijeme ne znaju za poraz, a to dovoljno govori o kvaliteti te da nas očekuje uzbudljiva utakmica.

MIDTJYLLAND – PSV 20:00

(Nogomet – Liga prvaka)

Nizozemci su definitivno napravili sjajan posao na domaćem terenu te u uzvratu samo trebaju odraditi posao. Naime, PSV je na svom Philips stadionu slavio 3:0 te tako dancima ostavio mrvice pa čak ni toliko. Koliko je trenutno moćna momčad iz Eindhovena dokaz je slavlje od 4:0 nad Ajaxom u finalu Supekupa.

YOUNG BOYS –CLUJ, 20.30

(Nogomet - Liga prvaka)

Tako je to u nogometu. Vodite kroz cijelu utakmicu, a onda vas gost šokira i izjednačni u zadnjim trenucima utakmice. Cluj i Young Boysi su remizirali u Rumunjskoj, no čisto sumnjamo da će Švicarci imati problema u Bernu. Bolji su tim, morali bi slaviti, sa ili bez produžetaka.

BENFICA – SPARTAK MOSKVA, 21.00

(Nogomet - Liga prvaka)

U Moskvi je već bilo evidentno da takmaci nisu na istom nivou kada je u pitanju kvaliteta i igra. Benfica je diktirala tempo, imala više od igre i na kraju je to okrnuila sigurnom pobjedom. Serija se sada seli na Luz, utakmica bi trebala biti stvar formalnosti, no u nogometu ove sezone nema lakih utakmica. Puno je iznenađenja već šokiralo zaljubljenike u nogomet.

LEGIA – DIN. ZAGREB, 21.00

(Nogomet, - Liga prvaka)

Aktivan rezultat, odnosno remi na Maksimiru otvara šansu za oba tima. Dinamo je bolji, bio je bolji in a Maksimiru, no tako je to u nogometu. Plavi moraju u Varšavi pobijediti i staviti točku na i. Dinamo čeka teška utakmica, no prolaz bi trebao doći, makar nakon produžetaka.

SHAKHTAR K. – KOLOS, 16.00

(Nogomet - Konferencijska liga)

Prva utakmica okončana je bez golova, završilo je 0:0. To je jasan znak da su Kazahstanci i u Ukrajinci na približno istom nivou. Utakmica će zato biti otvorena, a mi se kao zaljubljenici u nogomet nadamo velikom broju šansi s obje strane. Bilo je tako i prošli put, ali lopta nikako da uđe u gol. Možda se sve otvori baš danas.

READING – SWANSEA, 21.00

(Nogomet, Liga kup Engleske)

Championship je počeo, no zbilja je teško prognozirati ova rana pretkola ligaškog kupa. Ovaj turnir ionako najjačima puni raspored na zimu kada je odmor bitan. Drugoligašima je ovo idealna šansa za trofej, mogla bi ova utakmica biti tvrda, bez izraženih šansi…



Tagovi

najava danakladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti