REUTERS/Yves Herman
REUTERS/Yves Herman

Najava dana: Danas igra Hrvatska!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.06.21. | 08:00

Pogledajte što nas danas očekuje.

N. ĐOKOVIĆ – S. TSITSIPAS, 15:00

(Tenis - Finale Roland Garrosa)

Favorit je , u to nema sumnje Novak Đoković, naročito nakon nadahnute predstave u polufinalu protiv aktualnog, ujedno i 13-strukog šampiona Rafaela Nadala. Tsitsipasu je ovo prvo grand slam finale, dok Novak ima već 18 grand slam titula.


ENGLESKA – HRVATSKA, 15:00

(Nogomet - EURO)

Hrvatska prvenstvo otvara s Engleskom, a ovi susreti postali su klasici modernog nogometa. Engleska je u seriji od šest utakmica bez poraza. Hrevatska nije u baš najboljoj formi, ali rijetko kada zakaže na ovakvim natjecanjima.


AUSTRIJA – S. MAKEDONIJA, 18:00

(Nogomet - EURO)

Makedonci stižu na Euro u odličnom raspoloženju pošto na posljednje četiri utakmice nisu doživjeli poraz, a tu spada i šokantan trijumf nad Njemačkom od 2:1. Austrijanci su nesumnjivo kvalitetniji sastav, ali trupe Gorana Pandeva ne treba lako otpisati.


NIZOZEMSKA – UKRAJINA, 21:00

(Nogomet - EURO)

Na od poslednjih 11 utakmica Nizozemske na kontinentalnim natjecanjima i kvalifikacijama postignuto je tri i više pogodaka. Ukrajina je u seriji do pet poraza bez postignutog pogotka na europskim prvenstvima.


BRAZIL – VENEZUELA, 23:00

(Nogomet - Copa Amerika)

Dva nogomet najzaluđenija kontineta, Europa i Južna Amerika su u transu. Europljani su prvi krenuli s natjecanjem, a sada im se pridružuju i Južnoamerikanci. Brazilci su jasni favoriti, pritom igraju i u svojoj prijestolnici.


KOLUMBIJA – EKVADOR, 02:00

(Nogomet - Copa Amerika)

Ovo će biti 21. odmeravanje dvije rivalske reprezentacije, ovaj put u okviru Copa Amerike. Kolumbija je, očekivano u prednosti, barem što se povijesti tiče pošto je do sada zabilježila 12 pobjeda i samo četiri poraza od Ekvadora.


FALMENGO - AMERIKA MG, 21:00

(Nogomet - Brazil 1)

Flamengo je u brazilskom prvenstvu kao domaćin izgubio samo četiri od posljednjih 38 susreta. Također je i u seriji od pet trijumfa nad ovim rivalom u svim natjecanjima.


DENVER – PHOENIX, 02:00

(Košarka, NBA playoff četvrta utakmica)

Ni MVP nagrada Nikoli Jokiću nije pomogla Denveru da se razbudi, i to pred domaćim navijačima te sada gube u seriji 0:3. Phoenix je u naletu, bliži je pobjedi, ali MVP, ako mu se netko "pridruži" iz ekipe može izgurati barem do pete utakmice. Da ne bude klasično "čišćenje".


BROOKLYN - MILWAUKEE, 21:00

(Košarka, NBA playoff, četvrta utakmica)

Giannis i družina uspjeli su smanjiti zaostatak za Netsima koji sada vode sa 2-1. Igra se u Milwaukeeiju, što daje značajnu prednost domaćoj ekipi. Ipak, gangsteri iz Brooklyna, ako bude igrao Harden, mogu da pobjede bilo koga i bilo gdje. Break im je na dohvat ruke.


REAL MADRID – BARSELONA, 18.30

(Košarka, ACB liga playoff, finale, prva utamica)

Očekivani sudionici finala španjolskog košarkaškog prvenstva jedan naspram drugog. Ne zna se koja je ekipa bolja i očekuje se tradicionalno teško, napeto finale. Kreće se iz Madrida.


Tagovi

najava dana

Ostale Vijesti