Germania
Germania

Najava dana: Chelsea i Man. United u dvoboju 'očajnika', a hvataju se i posljednje karte za playoff Eurolige

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 04.04.24. | 07:59

Evo što smo za danas izdvojili

Liverpool – Sheffield, 20.30

(Nogomet, Premier liga)

Liverpool je nakon proteklog vikenda zasjeo na premierligaški tron i sada do konca prvenstva ovisi samo o sebi – ako će Redsi pobjeđivati sve do kraja naslov je njihov. No to nije samo tako jednostavno, ima tu dosta mina koje treba mudro zaobići, a prva na putu je Sheffield. Doduše, momčad Jürgena Kloppa večeras na Anfieldu ne bi trebala imati previše problema.

Chelsea – Man. United, 21.15

(Nogomet, Premier liga)

Navijači Chelseaja i Manchester Uniteda su često mogli ove sezone zagrljeni patiti uslijed neuvjerljivih partija svojih sastav. Niti Plavci niti crveni vragovi nisu oduševili, štoviše, svojim su navijačkim bazama priuštili još jednu razočaravajuću sezonu. A sada će, u ogledu 'očajnika' pokušati donijeti malo radosti. Chelsea je u ovom ogledu blagi favorit zbog činjenice da se igra na Stamford Bridgeu.

Granada – Valencia, 20.00

(Nogomet, Premier liga)

Valencia nije nikoga oduševila u tekućoj kampanji prve španjolske nogometne lige. Šišmiši se trenutno nalaze na slabom osmom mjestu s praktički nikakvim šansama da dohvate europske pozicije. S druge strane terena stajat će domaća Granada koja je zajedno sa posljednjom Almerijom zakucana za dno La Lige s nikakvim izgledima za prosperitetom. U ovoj utakmici Valencia ima bolje šanse za pobjedu.

Vukovar 1991 – BSK Bijelo Brdo, 16.30

(Nogomet, Prva NL)

Vukovar 1991drži se trećeg mjesta Prve NL sa 11 bodova manje od vodećeg Zrinskog Osječko, odnosno devet od drugoplasiranog Šibenika. U zadnje četiri utakmice ima dvije pobjede i dva remija, a favorit će biti i danas kada mu na noge dolazi BSK Bijelo Brdo. Gosti vode žestoku bitku s Orijentom 1919 koji je s bodom manje u crvenoj zoni, stoga je BSK-u svaki bod od životne važnosti. Neće im biti jednostavno do bodova na ovom gostovanju…

Crvena zvezda – Olympiacos, 19.00

(Košarka, Euroliga)

Crvena zvezda izgubila je svaku šansu za hvatanjem euroligaškog doigravanja i trenutno čuči na 16. mjestu s 11 pobjeda i 21 porazom. Olympiacos je pak na šestom mjestu s omjerom 20-12 i vodi veliku bitku za vrh Eurolige. Bez obzira na domaći parket i krcatu dvoranu u Beogradu, Olympiacos ipak dolazi u statusu favorita.

Monaco – Žalgiris, 19.00

(Košarka, Euroliga)

Monaco je jedan od klubova – od drugog do četvrtog mjesta – koji imaju identičan omjer od 21 pobjede i 11 poraza. U prijevodu, do kraj slijedi velika borba za drugu euroligašku poziciju. Monegaški sastav večeras igra protiv Žalgirisa koji nije briljirao veći dio sezone, ali koji je trenutno u nizu od tri pobjede zaredom. Međutim, znana je stvar da Žalgiris igra bolje doma nego vani i Monaco je nesumnjivo favorit.

Alba – Partizan, 20.30

(Košarka, Euroliga)

Partizanu su ostale tanke šanse da u samom finišu dograbi euroligaško doigravanje. Sastav Željka Obradovića si je s četiri poraza u posljednjih pet utakmica pucao u nogu i sada mu za playoff ostaje tek teorija. No, za početak bi trebalo slaviti protiv slabe berlinske Albe u gostima. Njemački sastav je uvjerljivo zadnja momčad Eurolige…

Barcelona – Maccabi, 20.30

(Košarka, Euroliga)

Barcelona je s dva vezana poraza protiv Fenera i Panathinaikosa skliznula s druge pozicije i sada se nalazi u velikoj borbi za povratak na to mjesto. Međutim, u goste joj dolazi Maccabi koji u posljednjih pet utakmica ima najbolju formu u cijeloj ligi – svih pet pobjeda. Stoga, jasno je da bi ovo mogla biti utakmica na jednu loptu.

Valencia – ASVEL, 20.45

(Košarka, Euroliga)

Valencia je jedno do ponajvećeg razočaranja košarkaške Eurolige i trenutno se nalazi na slabom 14. mjestu s tankim šansama za prolazak u doigravanje. Povrh toga, španjolski sastav je u zadnjih pet utakmica na omjeru od jedne pobjede i četiri poraza. No i takav je favorit u večerašnjoj utakmici protiv očajnog ASVEL-a koji je na omjeru 7-25.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

najavanajava danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti