Medveščak upisao novi poraz u Ledenoj

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.01.16. | 22:10

Hokejaši Medveščaka u 50. su kolu KHL lige izgubili od Spartaka iz Moskve s 2:1.

U pretposljednjem domaćem susretu regularne sezone, 'Medvjedi' nisu uspjeli doći do pobjede u lovu na doigravanje. Gosti iz Moskve su slavili s dva pogotka, po jednim u prve dvije trećine, a zagrebačka je momčad uspjela postići samo jedan i to u 16. minuti za 1:0 vodstvo. Strijelac je bio Larkin, ali vodstvo nije dugo trajalo, budući da je četiri minute kasnije Gilroy zabio za izjednačenje 1:1.

Pobjednički pogodak djelo je Radila u 29. minuti nakon što je Spartak ima dva igrača više. Tresla se mreža Medveščaka i u završnici, ali pogodak nije priznat.

'Medvjedi' su tako upisali 28. poraz ove sezone i sa 68 dosad sakupljenih bodova drže deveto mjesto Zapadne konferencije. Imaju dva boda manje i dvije utakmice više od posljednjeg osmog mjesta koje vodi u doigravanje, a koje trenutno drži Slovan iz Bratislave.

Preostalo je odigrati još deset utakmica do kraja regularne sezone, a jedini domaći susret 'zagrebačke oklopnike' očekuje protiv Dinama iz Moskve 16. siječnja. Prva iduća utakmica na rasporedu je 11. siječnja na gostovanju kod St. Petersburga.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

MedveščakHokej na leduHokejKHLSpartak Moskva

Ostale Vijesti