Martić nakon dva tie breaka izgubila u polufinalu Dubaija

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.02.20. | 16:53

Hrvatskoj tenisačici nedostajalo je malo sreće u ključnim trenucima susreta.

Najbolja hrvatska tenisačica poražena je u polufinalu WTA turnira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je bolja od nje bila 20-godišnja tenisačica iz Kazahstana Elena Rybakina rezultatom 7-6(5), 7-6(2).

U prva tri gema prvog seta gledali smo kako tenisačice gube svoj servis, a dva puta se to dogodilo Rybakini što je značilo da je hrvatska tenisačica u dobroj prilici da osvoji set. Igrao se gem za gemom sve do rezultata 5:4, ali tada Kazahstanka krade servis našoj tenisačici koja je čak imala i set loptu. Prvi set u konačnici se zaključio u 13. igri, a tamo je veću koncentraciju pokazala 20-godišnjakinja koja je tako povela rezultatom 1-0.

Hrvatska tenisačica bolje je otvorila drugi set te je pri rezultatu 1-0 oduzela servis Kazahstanki. Iako je u tim trenucima izgledala izvrsno, Rybakina se malo pribrala te je izvrsnim šestim i sedmim gemom u prvom setu vratila break, a do 13. igre svaka je tenisačica rutinski osvojila svoj servis.

U ključnim trenucima drugog seta hrvatska tenisačica izgubila je čak četiri servisa što je značila da će Kazahstanka biti prva sudionica finala, a za naslov će se boriti protiv bolje iz susreta Halep – Brady.

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Petra MartićWTA Dubai

Ostale Vijesti