Legendarni njemački reprezentativac čistio zahode da bi vratio dugove, a sada je ambasador Vojvodine

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.02.17. | 21:47

Legendarni Andreas Brehme vidio je i bolje dane...

FK Vojvodina je dobila zanimljivo pojačanje, i to na poziciji ambasadora kluba.

Riječ je o Andreasu Brehmeu, bivšem reprezentativcu (Zapadne) Njemačke, s kojom je osvojio i SP 1990. u Italiji, gdje je zabio gol u finalu protiv Argentine, dok je u dresovima Bayerna i Intera osvajao titule prvaka Njemačke i Italije.

Sada je 56-godišnji Brehme pristao postati ambasador Voše, gdje će pokušati svojim renomeom podići ugled kluba u Europi. Zanimljivo, Brehme je u zadnje vrijeme zapao u teške financijske probleme; tolike da je navodno morao prihvatiti posao u poduzeću za održavanje i čišćenje zahoda, sve kako bi vratio dugove koji se broje u šesteroznamenkastom iznosu eura.

"Moj je zadatak da zajedno s ljudima iz kluba unaprijedim poziciju Vojvodine u zemlji i Europi što ovaj klub i zaslužuje. Vojvodina je napravila veliki iskorak u odnosu na ostale klubove u Srbiji, osobito kad je riječ o omladinskoj školi. Neću se miješati u rad trenera Ivanovića", izjavio je legendarni nogometaš po dolasku u Novi Sad.

Mogli bi stoga reći da Brehme zna presložiti svoje prioritete, pošto bi mu bilo žurnije valjda povratiti svoj ugled, ali svakako – sretno u Novom Sadu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Andreas Brehme

Ostale Vijesti