Kaos u Zrinjskom – Miše dobio otkaz nakon četiri kola, na klupi ponovno Slišković

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 20:58

Turbulentno je u Mostaru.

Nekadašnji trener Hajduka i pomoćnik Anti Čačiću za vrijeme njegovog 'izbornikovanja' na klupi hrvatske reprezentacije, Ante Miše, dobio je otkaz u Zrinjskom nakon četiri odigrana prvenstvena kola.

ODIGRAJ Zrinjski - Ludogorets

Miše je u posljednje tri utakmice upisao isto toliko poraza, iako je dobro startao izbacivši Valettu u pretkolu Europske lige i upisavši dvije prvenstvene pobjede na otvaranju prvenstva.

Mostarski klub je objavio da će Mišu zamijeniti Blaž Slišković, trener kojeg je upravo Miše naslijedio prije dva mjeseca. Slišković će tako zasjesti na klupu uoči uzvratnog dvoboja u trećem pretkolu Europske lige gdje će bugarski Ludogorets u Mostaru braniti prednost od 1:0 iz prve utakmice.

„Nakon drugog poraza u prvenstvu te iscrpne analize svih rezultata i igara momčadi u prvih devet utakmica nove sezone, donesena je zajednička odluka da je sporazumni raskid suradnje u ovom trenutku najbolje rješenje za Klub.

HŠK Zrinjski želi se najiskrenije zahvaliti Anti Miši na profesionalnom odnosu u protekla dva mjeseca, kao i odluci da interes Kluba i momčadi stavi ispred osobnog.

Uvažavajući činjenicu da nas nova utakmica čeka već u četvrtak, ali i da se radi o stručnjaku koji u ovom trenutku najbolje poznaje momčad, HŠK Zrinjski želi odmah potvrditi da će momčad u nastavku sezone opet voditi Blaž Slišković, koji je spremno prihvatio ponudu da se treći put vrati na klupu šesterostrukog prvaka BiH", stoji u priopćenju mostarskog kluba.

(Foto: Reuters)


Tagovi

ZrinjskiAnte MišeBlaž Slišković

Ostale Vijesti