Jakšić ide jako u trenirkama Germania Sport kladionice

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 13.09.20. | 12:00

Nastavlja se naša akcija Novi dresovi za nove prvake.

„Klub je sam kupovao trenirke za igrače dosd, a ova vaša donacija će nam jako dobro doći. Prenamijenili smo novac koji smo dosad trošili na opremu za mlađe kategorije,“ javio nam se glavni tajnik kluba i njegov igrač Matko Kovačević.

Jakšić će tako u tekuću sezonu MŽNL SB-PŽ ući odjeven u trenirke s logom Germania Sport kladionice, ali ambicije im se neće mijenjati.

„Idealno bi bilo završiti sezonu u sredini tablice, a donji cilj nam je ostanak u ligi. Mi smo jedan od rijetkih klubova u našoj ligi koji ne plaćaju igrače. Igraju uglavnom domaći dečki tu iz sela, mi smo mjesto od 2000 stanovnika. Ostali klubovi iz naše lige dovode igrače iz ostalih županija, pojedini čak i iz Bosne i Hercegovine,“ dodao je.

Njihovi navijači već su vidjeli trenirke, ali nisu ih previše komentirali.

„Okupi se na domaćim utakmicama stotinjak navijača, na derbijima ih dođe i po dvije stotine, međutim nisu ništa rekli na trenirke.“

Nadamo se kako će im se svidjeti i da će se koja ovih dana prošetati kroz Jakšić, središte istoimene općine smješteno u središtu Požeške kotline na cesti Požega-Našice.

Akciju Novi dresovi za nove prvake pokrenuli smo kako bismo podržali male, lokalne klubove, ali i neprofitne sportove i talente. Ovim putem tvrtka Germania Sport iskazuje zahvalnost zajednici i sportu koji je praktički nacionalni brend u Hrvatskoj. Akcija podrške lokalnim klubovima se nastavlja širom Lijepe naše već sljedeći tjedan. GERMANIJINI dresovi i trenirke spremni su za početak nove sezone, a još mnogo klubova može očekivati podršku naše tvrtke.

Želite li i vaš lokalni sportski kolektiv vidjeti u novim dresovima ili trenirkama obratite nam se na [email protected], a mi ćemo vam se povratno javiti ukoliko ste ušli u kandidaturu za našu akciju...

(foto: Germania Sport kladionica)

 


Tagovi

Novi dresovi za nove prvakehumanitarna akcijakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti