Istra 1961 (2.10), Borussia (1.70) i Atalanta (2.05), to je dobitna varijanta

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 17.03.24. | 11:59

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Tri sjajna nogometna para, mogu vam napuniti vašu vreću s novcem bude li sve išlo po planu, a posebno kada odigrate na Germania koeficijente!

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Istra 1961 – Gorica (15.00), JEDINICA, 2.10

Za ovaj ogled netko je jednom prilikom rekao kako je riječ o ‘Derbiju rogatih’, ali mi ćemo svakako ovaj ogled nazvati – utakmicom Istre 1961 i Gorice. Gorica u ovaj ogled ulazi s novim trenerom na klupi, Jeličić je dobio otkaz, iako je upitno je li to bio dobar potez uprave. Rezultati nisu pratili Goričane, to je istina, ali Jeličić je dokazan stručnjak, što se ipak ne može još uvijek reći za Rajka Vidovića koji bi trebao naslijediti momčad nakon ove utakmice. O Istri 1961 se sve zna, Mister Paolo je stigao, nema više ‘talasanja’, a treba reći i kako je njegovo dovođenje bila dobra Bjelanovićeva odluka. Istri dajemo prednost u ovom duelu.

Borussia Dortmund – Eintracht Frankfurt (17.30), JEDINICA 1.70

Dvoboj je ovo susjeda na ljestvici. Borussia je na 5. mjestu, ali s čak sedam bodova više od Eintrachta. Pobjedom bi skočili na 4. mjesto, a forma im ide u prilog. Dvije prvenstvene pobjede u nizu, čemu su dodali pobjedu protiv PSV-a za ulazak u četvrtfinale Lige prvaka, najbolja su potvrda dobre serije u kojoj se nalaze. A uz to su i od 10 zadnjih domaćih utakmica protiv Eintrachta, pobjedu upisali čak u devet navrata.

Atalanta – Fiorentina (18.00), JEDINICA, 2.05

Još jedan ogled u Serie A u kojem bi se trebao gledati sjajan nogomet. Iako je Serie A liga u kojoj najčešće tipujemo manje od 3 gola na utakmici, za ovaj ogled pripremili smo okladu – GG3+. Dakle, očekujemo pogotke, a nadamo se da će barem jednog postići Mario Pašalić koji je već godinama jedan od najbolji igrača momčadi iz Bergama. Fiorentina je opasna, Italiano zna posao, ali zna ga i Gasperini. U svakom slučaju, bit će ovo jedna sjajna utakmica, naročito ako volite Calcio. Posljednji njihov međusobni duel u Bergamu završen je pobjedom Atalante.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti