Ispod radara: Bitke za spas odvijat će se diljem Europe!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.03.17. | 09:27

I danas vam donosimo pregled utakmica na koje možda niste namjeravali obratiti pažnju, a trebali bi ste.

Utakmica visokih uloga i dvaju klubova koji ovaj dvoboj dočekuju s dijametralno suprotnom atmosferom u momčadi. Bournemouth se doduše remijem kod Uniteda i ludom pobjedom nad West Hamom malo oslobodio pritiska koji su sami sebi nabili lošom serijom rezultata. S druge strane Paul Clement je usmjerio Swansea van crvene zone, iako je to još daleko od sigurnosti. Pobjedom bi mogli ovdje zamijeniti pozicije na tankom ledu, što je posebno problematično za Bournemouth. Nagli pad bi ih mogao demoralizirati i staviti u nezavidan položaj ususret završnice prvenstva, a borba za opstanak zadnje je što treba Howeu i ekipi.

Domaćini su favoriti u ovoj utakmici. Ako se želite kladiti na njih, dobit ćete tečaj 2,20, a sve ostale tečajeve potražite OVDJE.

EINTRACHT – HSV (početak u 18:30)

Pet poraza u nizu lagano ispiru odličan dosadašnji dojam Kovačevog Eintrachta. Iako je naravno potpuno suludo spočitavati našem treneru loš period s klubom kojeg je lani tek u playoffu spasio od ispadanja, šteta bi bilo da ostanu bez Europe kada su već tako sjajno odradili više od jeseni. Hertha im već sad bježi pet bodova na petom mjestu, a Koln i Freiburg, pa i Monchengladbach samo čekaju novi, šesti kiks u nizu. Sada im kod kuće stiže HSV, ligaški „dinosaur“ koji je i ove godine u grčevitoj borbi za opstanak. Tri pobjede i remi u zadnjih pet kola, uključujući demoliranje Leipziga u gostima i pobjede protiv Herthe te Monchengladbacha dovoljno izgledaju prijeteće za Kovača i društvo. No, opet, njihov crni niz negdje mora stati…

Ako mislite da će crni niz Eintrachta stati na ovoj utakmici, kladite se OVDJE i dobit ćete tečaj 2,30. Pogledajte i ostalu bogatu ponudu Germania Sport kladionice.

ANGERS – GUINGAMP (početak u 20:00)

Angers je do prošlog kola bio momčad s ponajboljom recentnom formom u Francuskoj. Štoviše, njihove četiri pobjede u nizu mogli su pratiti samo klubovi s vrha ljestvice, ali onda ih je pomalo pokolebao grubi poraz od Marseillea (0:3). Sredina tablice je relativno osigurana, ali uz malo truda i dobre forme mogu se otisnuti i više. U goste im stiže Guingamp, koji u posljednjih pet gostovanja ima četiri poraza i remi. Nije dobra statistika, ali ona je tu da se ruši. Angers bi pobjedom došao, ovisno o ostalim rezultatima, čak do pozicije koju drži Guingamp. Ulozi su veliki, a hoće li apetiti Angersu porasti, vidjet ćemo od 20 sati.

Pobjeda Angersa se honorira tečajem 2,30. Ako se želite kladiti na njih, ali i na druge oklade u ovom dvoboju, to možete napraviti OVDJE.

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ispod radaraBournemouthSwansea CityEintracht FrankfurtHSV

Ostale Vijesti