Infarktne završnice na finalu Trofeja Dinamo Savica

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 02.07.18. | 11:20

Nakon što su prva dva dana turnira odgođena zbog kiše, u nedjelju je odigran cijeli Trofej Dinamo na Savici. Na igralištu OŠ Jure Kaštelana odigrani su turniri u ženskoj i muškoj kategoriji.

Treće mjesto ženskog turnira uzela je ekipa SC Flegar nakon raspucavanja, što je bila odlična uvertira za ono što nas je čekalo. U finalu su igrale cure iz ŽMNK MC Plus protiv MNK Meteora Futsal. Regularni dio završio je 1:1 pogocima Andree Tolić za Meteoru i Ane Dujmović za MC Plus. Dugačka serija penala od čak 7 pokušaja dovela je do pobjede cure iz MC Plus koje su osvojile naslov na Savici.

Na turniru za seniore, momčadi su tražili bodove za završnicu na Šalati, a treće mjesto nakon raspucavanja šesteraca osvojila je ekipa Outsideri Savica protiv CB Virus Savica u derbiju ekipa s kvarta na kojem se održala ova etapa Trofeja Dinamo.

U finalu seniorskog turnira, Ekipa SZZG je deklasirala Cvjetno Polikliniku Milojević s čak 7:0. Kristijan Postružin i Hrvoje Žuvela postigli su svaki po dva gola dok su Mirko Rogošić, Tvrtko Pajalić i Franjo Matković dodali po jedan i osigurali naslov na Savici.

Najboljom igračicom ženskog turnira proglašena je Ana Dujmović iz ŽMNK MC Plus, dok je najbolja golmanica iz redova Meteore. U muškom djelu turnira najbolji golman je Ivan Livančić iz redova SZZG, dok je najbolji strijelac Muhamed Alghoul iz Outsidera Savica sa 5 golova. Za najboljeg igrača turnira izabran je Franjo Matković.

Trofej Dinamo se nakon Savice seli u Ivanić Grad. Prijave su još otvorene na službenoj stranici natjecanja.

(Foto: Trofej Dinamo) 

 

 


Tagovi

Trofej DinamoFutsal DinamoFutsal

Ostale Vijesti