Germania Sport
Germania Sport

Humanitarni listić u prosincu: Domagoj Pavlović tipuje za Noinu Arku - Hrvatsku udrugu zaštitnika životinja

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 02.12.20. | 11:56

Naš Kauboj, osim što je veliki igrač, još je veći humanitarac. Danas, kao i obično, svi navijamo za njega! Sretno!

U Germania Sport kladionici igra na humanost je siguran dobitak! Ulog od 600 kuna koji će naša tvrtka svaki dan davati poznatim ličnostima za tipovanje tijekom cijelog prosinca također je i siguran dobitak. Dakle, svaki „Humanitarni listić u podne“ ovaj mjesec bit će dobitan, a bit će donirano najmanje 18.600 kuna.

Kao i dosad, Germania će dobitke uplaćivati gdje naši poznati gosti zažele, a odlukom managementa naše tvrtke, humanitarci koji ne prođu, imat će dodatnu vrijednost – po 600 kuna ići će svakog dana u poseban fond, a ukupan iznos donirat ćemo u humanitarne svrhe na kraju mjeseca.

Novogodišnji praznici su tradicionalno vrijeme darivanja, a tvrtka Germania Sport odlučila je cijeli prosinac proglasiti mjesecom humanosti i tako ispratiti 2020. godinu, u kojoj je zbog pandemije koronavirusa zajednici potrebna najveća podrška dosad. U teškim vremenima, Germania je pomogla brojnim donacijama. Osim stalne podrške našem zdravstvu, paketa pomoći od 400.000 kuna, donacija voća medicinskim djelatnicima, Germania je nastavila i s brojnim akcijama, poput našeg „Humanitarnog listića u podne“, koji traje od ožujka 2017. godine.

''Već treću godinu na portalu www.germanijak.hr poznata ličnost sastavlja listić u humanitarne svrhe. Ukupno smo u njihovo ime donirali 176.916 kuna. Uz njihovu pomoć pomogli smo institucijama, pojedincima, humanitarnim udrugama i drugima kojima je pomoć potrebna.'', rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germania Sport kladionice.

U našoj akciji gostovali su Miroslav Ćiro Blažević, Andrej Kramarić, Tarik Filipović, Lidija Bačić, Renata Sopek, Mate Bulić i mnogi drugi, neki od njih su pogodili svoje „humanitarce“, ali pojedini nisu uspjeli pa će ovaj mjesec imati drugi pokušaj.

Mjesec humanosti počinje danas, a sve do 31. prosinca svakog dana u 12.00 na Germanijaku vas očekuje listić domaće poznate ličnosti čiji ulog i mogući dobitak ćemo donirati u humanitarne svrhe.

Gost humanitarac danas je Domagoj Pavlović - hrvatski rukometni reprezentativac i trenutni član njemačkog MT Melsungena.

Pavlović je već jednom sudjelovao u našoj humanitarnoj akciji i tada nažalost, nije bio sretne ruke, listić odigran za udrugu Noina Arka, nije mu prošao.

"Nadam se da ću ovoga puta biti uspješniji", javio nam se Pavlović iz Njemačke, u kojoj igra protekle dvije sezone za MT Melsungen, trenutno šestoplasiranu momčad Bundeslige. U Njemačkoj je također trenutno na snazi lock-down, ne rade kafići, restorani, nema publike na utakmicama i tako najmanje do 1. siječnja."

"Teško je u ovakvim uvjetima biti sportaš, pripremaš se za utakmice, treniraš i onda se sve u zadnji tren otkaže. Primjerice, putovali smo sedam sati na dvoboj s Flensburgom, no utakmica je otkazana i morali smo se vratiti kući. Cijela momčad je završila i u karanteni 14 dana. Nije lako".

A dodatne probleme nakon povratka iz karantene Pavloviću je stvorila nova ozljeda. Na treningu u ponedjeljak, ozlijedio je tetivu u stopalu i slijedi mu oporavak od 4 do 6 tjedana.

Želimo mu puno sreće i što skoriji povratak na terene te naravno da mu prođe humanitarni listić, kojeg je i danas odigrao za Noinu Arku - Hrvatsku udrugu zaštitnika životinja.


Tagovi

humanitarna akcijahumanitarni listićGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti