Humanitarni listić u podne: Veselin Đuho tipuje za dubrovačku Maslinu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.05.17. | 12:00

Četiri nogometna para na listiću proslavljenog vaterpolskog trenera.

Kapetan hrvatske rugby reprezentacije Nik Jurišić nije bio jučer uspješan na svojem humanitarnom listiću. Pogodio je Jurišić tri od pet parova, a dobitka su ga koštale utakmice Cibalia – Osijek, odnosno Rusija – SAD na Svjetskom prvenstvu.

Današnji gost naše rubrike Humanitarni listić u podne je Veselin Đuho, proslavljeni vaterpolist i vaterpolski trener koji trenutno vodi juniore dubrovačkog Juga.

„Nije loša generacija, moglo bi biti tu igrača za prvu momčad“, rekao nam je Đuho koji je istaknuo nekoliko imena iz momčadi koje on vodi.

„Prije svih je tu Filip Kržić, Ognjenov sin, pa Kristijan Čulina, ali ima tu još nekoliko odličnih igrača.“

Što se tiče našeg listića, na njemu nema vaterpola već ga je Đuho sastavio od četiri nogometna para. Krenuli smo s domaćim prvenstvom.

„Bliži se rasplet u HNL-u, a mislim kako ni Rijeka ni Dinamo neće danas propustiti upisati pobjedu.“

Dvoboj Slaven Belupo – Rijeka se nalazi i na super ponudi Germania Sport kladionice, baš kao i finalna utakmica talijanskog kupa između Juventusa i Lazija.

„Juve je Juve, ide po još jedan trofej.“

I za kraj smo ostavili dvoboj iz Španjolske.

Real mora pobijediti Celtu kako bi osigurao naslov.“

Četiri para, ukupan tečaj 4,76 što znači da je potencijalni dobitak na ovom listiću 1.904 kune. Njega je Đuho namijenio Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe Maslina iz Dubrovnika.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro BlaževićIvan VukušićIvica Vrdoljak i Marijo Možnik, a u njihovo ime ukupno smo donirali 8.132 kune.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama.
Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE *** 

(Grafika: Germanijak.hr)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

humanitarni listićlistić u podnebet analizaVeselin Đuho

Ostale Vijesti