Humanitarni listić u podne: Marijo Možnik tipuje za udrugu Krijesnica

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 15.05.17. | 12:00

Zagrebački gimnastičar izabrao je nogomet, tenis, košarku i hokej.

Današnji humanitarni gost je proslavljeni hrvatski gimnastičar Marijo Možnik. Najveći uspjesi zagrebačkog gimnastičara koji se specijalizirao na preči su brončana medalja sa Svjetskog prvenstva 2014., zlatna medalja sa Europskog prvenstva 2015. i srebro s EP-a 2012. Također, Možnik je 2007. na Svjetskom prvenstvu predstavio novi gimnastičarski element koji je nazvan po njemu.

Trenutno se 30-godišnji Zagrepčanin priprema za Svjetski kup u Osijeku koji će se 20. i 21. svibnja održati u osječkoj dvorani Gradski vrt.

„GP Osijek Žito Challenge Cup je moje najdraže natjecanje. Svake godine dolazi jako puno gimnastičara, a ove godine očekujemo rekordan broj. Nadam se da ću osvojiti medalju, a pozivam sve ljubitelje gimnastike i dobre atmosfere da dođu u Osijek i ne propuste natjecanje. Hrvatska jednom godišnje ima priliku ugostiti najbolje svjetske gimnastičare i ovo je prilika da ih se pogleda i podrži“.

Možnik je na svojem humanitarnom listiću odigrao šest parova, od čega dva nogometna Chelsea - Watford  i Bursaspor - Bešiktaš.

„Chelsea je osvojio naslov, a sada će ga pobjedom na domaćem terenu proslaviti pred svojim navijačima, protiv Watforda kojemu ova utakmica ništa ne znači. Bešiktaš za naslov mora pobijediti Bursaspor kojeg još samo teorija može izbaciti iz lige“.  

Uslijedili su košarkaški Boston - Washington koji je ujedno u našoj super ponudi, te hokejaški par Danska – Italija.

„Sedma utakmica polufinala Istoka bit će jako neizvjesna no vjerujem kako će Boston iskoristiti prednost domaćeg terena i izboriti finale protiv Clevelanda. Što se hokeja tiče, Skandinavci su puno bolji od Talijana u ovom sportu i upisat će pobjedu koja im je neophodna za plasman u drugu fazu“.

Za kraj, naš gost izabrao je dva teniska para od kojih je onaj između Safarove i Lučić također u našoj super ponudi.

„Iako će biti neizvjesno, vjerujem da će Lučić ostvariti trijumf, a u drugom teniskom paru tipujem na pobjedu Almagra protiv Seppija

Ukupni tečaj na šest Možnikovih parova iznosi 10,4, a potencijalni dobitak koji će Germania sport uplatiti udruzi Krijesnica, koju je naš današnji humanitarac izabrao, iznosi 4.016 kuna.

Podsjetimo, svakog dana u podne na stranicama Germanijaka objavit ćemo listić kojeg će ispuniti naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro BlaževićIvan Vukušić i Ivica Vrdoljak, a u njihovo ime ukupno smo donirali 4.116 kuna.

*** Tečajevi na grafici su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja listića i podložni su promjenama. Aktualne tečajeve na ove utakmice možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

humanitarni listićbet analizaMarijo Možnik

Ostale Vijesti