Humanitarni listić u podne: Josip Barišić tipuje za udrugu Novi Dan

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 18.05.17. | 12:00

Četiri nogometna para na listiću osječkog napadača koji igra u Poljskoj.

Krenulo nas je u posljednje vrijeme u našoj rubrici Humanitarni listić u podne. Jučer je dobitni listić uplatio vaterpolski trener Veselin Đuho te smo tako popis naših dobitnika proširili na pet imena, a danas će im se pokušati priključiti nogometaš Josip Barišić.

> Hrvat sudjelovao u poljskom čudu: Idemo u Europu, ali se žestoko borimo za opstanak

Ovaj rođeni Osječanin trenutno je član poljske Arke, kluba koji je čudesno osvojio tamošnji kup iako je još lani igrao u drugoj ligi. Barišić u Arki igra kao posuđeni igrač Piasta, a nakon ozljede bi mogao zaigrati u posljednjim kolima za svoj klub te tako pomoći u borbi za ostanak-

„Tri su kola ostala, a većina klubova još uvijek mogu ispasti. Bit će teško“, rekao nam je Barišić prije nego smo se posvetili ispunjavanju današnjeg listića.

A prvi par na listiću je bio onaj između Leicestera i Tottenhama.

„Utakmica više nema nikakve rezultatska važnosti pa smatram da će obje momčadi postići gol.

Skoknuli smo malo i do Švedske, i to na utakmicu Goteborg – AIK Stockholm.

„To su praktično dvije od tri najneefikasnije momčadi u Švedskoj pa sam se odlučio na okladu da će na utakmici pasti najviše tri gola.“

Na listiću se našao i par iz druge talijanske lige za kojeg je Barišić dao kratko objašnjenje.

„Perugia će pobijediti Salernitanu.“

A pobjedu domaćina naš gost vidi i u ogledu Genta i Waregema.

„Gent igra dobro, treba mu pobjeda za Europu, a Waregem je praktično izgubio sve šanse za europski plasman.“

Četiri para, ukupan tečaj 4,37. To znači da je potencijalni dobitak 1.748 kuna, a njega je Josip Barišić namijenio Klubu roditelja i djece s teškim invaliditetom Novi Dan Osijek.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada smo imali pet dobitnika – uspješni su bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik i Veselin Đuho, a Germania Sport kladionica je u njihovo ime donirala ukupno 10.036 kuna.

(Grafika: Germanijak)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Josip Barišićbet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti