Humanitarni listić u podne: Ante Kulušić tipuje za Kamenčiće

Vrijeme Čitanja: 3min | sri. 12.07.17. | 12:00

Dva tenisa i jedan nogomet na današnjem listiću.

Danas bi mogli imati dvostruki dobitak u našoj rubrici Humanitarni listić u podne. Naime, jučerašnji listić košarkaša Miralema Halilovića je još uvijek 'živ' – pogodio je tri para, a još čeka rezultate dvaju teniskih mečeva koji su odgođeni za danas. Ako parovi Mektić/Škugor i Dodig/Mirza danas pobjede, Halilović će osvojiti 3.652 kune za udrugu Noina arka.

No, činjenica da imamo još uvijek aktivan listić od jučer ne znači da danas nemamo novog gosta. Dapače, svoj je listić u humanitarne svrhe ispunio Ante Kulušić, šibenski nogometaš koji je sezonu završio u Rijeci, a trenutno je bez kluba.

„U Šibeniku sam, odmaram, čekam angažman i treniram s privatnim trenerom. Očekujem kroz narednih tjedan dana da se i to završi i da se šta prije priključim novoj momčadi“, rekao nam je Kulušić koji je već bio krenuo u Izrael na potpis ugovora s Maccabijem iz Petah Tikve. No, do transfera nije došlo pa se Kulušić vratio u Šibenik.

Što se tiče Humanitarnog listića, naš gost odlučio je odigrati tri para, a otvorio je sa svojim nogometom. Odlučio se na švedski Malmo u kvalifikacijama za Ligu prvaka. ˝Malmo je u natjecateljskom ritmu jer im traje prvenstvo, Vardar je tek krenuo s pripremama. Razlika u fizičkom stanju često bude presudna u ranoj fazi kvalifikacija, ali Malmo je uz sve i kvalitetnija ekipa. Idem s uvjerljivom pobjedom˝.

Preostala dva para naš je gost odabrao iz četvrtfinala Wimbledona. Odigrao je da će u meču našeg Marina Čilića i Gillesa Mullera biti više od 40 gemova. ˝Obojica su vrhunski igrači na travi i u sjajnoj su formi. Nedavno su igrali tvrd i izjednačen meč u Londonu, a i danas očekujem žestoku borbu. Mislim da se bez četiri seta ništa neće riješiti, ali naravno da navijam da našeg Marina˝.

Zatvorio je listić s tipom na Rogera Federera, jednog od najboljih tenisača u povijesti. On igra protiv servera Miloša Raonića, ali naš gost nije imao dilema. ˝Federer igra kao u najboljim danima i to je gušt za gledati. Raonić me nije baš oduševio i mislim da u trenutno situaciji nema previše šanse za pozitivan rezultat. Federer bi mu morao uzeti servis u barem dva seta. Idem sa srednjim hendikepom˝.

Ova tri para nose ukupan tečaj 5,98 što znači da je potencijali dobitak 2.392 kune. Njega je Kulušić namijenio Udruzi Kamenčići, udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Šibensko-kninske županije.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić, Etto i Maida Arslanagić, a u njihovo ime ukupno smo donirali 17.674 kune..

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

Ante Kulušićbet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti