HUMANITARNI LISTIĆ: Marijo Možnik ispunio dobitni listić i zaradio donaciju za Udrugu Krijesnica

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.05.17. | 08:55

Naš gimnastičar je zaradio novac za udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima.

Napokon nas je krenulo! Ivica Vrdoljak je prošlog tjedna razbio prokletstvo te smo u našoj rubrici Humanitarni listić u podne nakon gotovo mjesec i pol dana imali dobitni listić, a sada se dobitnicima priključio i gimnastičar Marijo Možnik. On je jučer pogodio šest parova iz četiri sporta te osvojio 4.016 kuna za udrugu Krijesnica.

Dobar niz Možnik je započeo s tenisom gdje je dobro prognozirao pobjedu Lučić-Baroni nad Safarovom. To je bio i najviši tečaj s 2,05, a na taj teniski par nadovezao se i onaj iz muške konkurencije gdje je tipovao na pobjedu Almagra protiv Seppija.

Listić se nastavio s hokejaškom utakmicom između Danske i Italije gdje su Danci u posljednjoj trećini postigli 2 gola i upisali treću pobjedu na Svjetskom prvenstvu.

Nogomet je na Možnikovom listiću bio zastupljen s dvije utakmice – pogodio je naš gimnastičar da će Bešiktaš u gostima pobijediti Bursaspor (2:0), kao i domaću pobjedu Chelseaja nad Watfordom (4:3).

Za kraj je ostao košarkaški sraz između Boston Celticsa i Washington Wizardsa. Sedma utakmica druge serije doigravanja odlučena je u posljednjoj četvrtini. Junak je bio Kelly Olynyk, a osim što je donio konferencijsko finale svojoj momčadi, kanadski košarkaš donio je i četvrti dobitni listić u našoj rubrici.

Podsjetimo, uz Možnika i Vrdoljaka, uspješni u svojim prognozama su bili i Ćiro Blažević te Ivan Vukušić, a Germania Sport kladionica je u ovoj akciji do sada donirala ukupno 8.132 kune.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

humanitarni listićbet analizalistić u podneMarijo Možnik

Ostale Vijesti