HUMANITARNI LISTIĆ: Maida Arslanagić ispunila dobitni listić i zaradila donaciju za Centar Sunce!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 24.06.17. | 09:05

Krenulo nas je!

Napokon smo nanizali dva dobitna listića u našoj humanitarnoj akciji. Nakon što je u četvrtak nekadašnji Dinamov nogometaš Etto pogodio sve četiri utakmice brazilske lige i zaradio donaciju od 3.456 kuna za Kliniku za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici, jučer je sretne ruke bila i naša proslavljena rukometašica Maida Arslanagić.

Na humanitarnom listiću u podne, Maida je odigrala dva tenisa i dva nogometa i sve pogodila. Da bi nam se možda mogla osmjehnuti sreća dao je naslutiti već prvi par na listiću, teniski okršaj u četvrtfinalu WTA turnira na Mallorci između Amerikanke Catherine Cartan Bellis i Čehinje Kristyne Pliškove, koji je nosio najveći tečaj na listiću. Bellis je ekspresno odradila posao i za samo sat vremena igre, sa 6:3 i 6:2 izborila prolaz u polufinale i nas usrećila.

Čekali smo potom da Marin Čilić bude uspješan protiv Amerikanca Donalda Younga. Niti naš tenisač nije razočarao. Slavio je sa 6:4, 7:5 za sat i 25 minuta igre i osigurao poluzavršnicu turnira u Queen's Clubu.

Trebalo je nakon toga još malo stisnuti zube i nadati se u prolaz preostale dvije odigrane 'dvojke' na listiću. Maida je odigrala da će mlada reprezentacija Španjolske na Europskom U-21 prvenstvu svladati Srbiju i tako je i bilo. Pobjednički pogodak za mlade Španjolce zabio je Suarez u 38. minuti. I tada smo bili nadomak potpunog uspjeha. S nestrpljenjem smo pratili ishod posljednjeg para na našem humanitarnom listiću. Bio je to susret irskog prvenstva Derry City-Cork City, koji je završio sa 2:1 u korist gostiju, svi golovi su pali u prvom poluvremenu i mreže se do kraja više nisu tresle te je veliko slavlje je moglo početi.

Ukupni tečaj na ova četiri para je iznosio 5,86 pa je uz ulog od 400 kuna Germania Sport kladionice, osvojeni dobitak 2.344 kune, a on, prema izboru naše gošće, ide Centru za edukaciju i savjetovanje 'Sunce'.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

Maida Arslanagić se priključila našem popisu dobitnika, na kojem se nalaze Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho, Josip Barišić i Etto, a u njihovo ime ukupno smo donirali 17.674 kune.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Maida Arslanagićbet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti