HUMANITARNI LISTIĆ: Josip Barišić ispunio dobitni listić i zaradio donaciju za Novi Dan

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.05.17. | 11:11

Jedna utakmica na Barišićevom listiću je odgođena, ali će Germania Sport kladionica uplatiti iznos kao da je i ona odigrana te završila onako kako je osječki napadač prognozirao.

Stvarno nas je krenulo. Nakon duge pauze u kojoj nitko od naših gostiju nije uplatio dobitni Humanitarni listić u podne, a onda je uslijedilo razdoblje gdje smo imali četiri pogođena listića u samo osam dana. Sve je pokrenuo Ivica Vrdoljak, a nakon njega su pogodili Marijo Možnik, Veselin Đuho, a jučer i Josip Barišić.

> Hrvat sudjelovao u poljskom čudu: Idemo u Europu, ali se žestoko borimo za opstanak

Osječki napadač na privremenom radu u poljskoj Arki na svojem je listiću odigrao četiri para. Barišić je uspješno prognozirao pobjede Genta i Perugije u belgijskoj prvi, odnosno talijanskoj drugoj ligi. Uz to je tipovao i na okladu da će obje momčadi dati gol u ogledu Leicestera i Tottenhama, a četvrta utakmica bila je ona između Goteborga i AIK Stockholma.

Derbi švedskog prvenstva jučer je odgođen i to zbog pokušaja namještanja utakmice. Još nije poznat novi termin utakmice i na svim je listićima Germania Sport kladionice ovom paru dodijeljen tečaj 1,00, osim na ovom humanitarnom. Naime, Germania Sport je odlučila da ćemo Klubu roditelja i djece s teškim invaliditetom Novi Dan Osijek, kojem je Barišić namijenio dobitak, uplatiti donaciju od 1.748 kuna. Kao da je utakmica završila onako kako je Barišić tražio, s najviše tri gola.

Ovo je šesti dobitak od kada smo na Germanijaku krenuli s ovom akcijom. Prvog dana je svoj dobitni listić složio Ćiro Blažević, drugi dobitnik je bio Ivan Vukušić, a nakon pauze su se u listu dobitnika, kao što smo rekli, upisali Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho te sada Josip Barišić. Ukupno smo do sada donirali 11.784 kuna, a nadamo se da ćemo taj iznos uvećati danas kada će naš gost biti gimnastičar Robert Seligman.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

(Foto: Pixsell/Grafika: Germanijak)


Tagovi

Josip Barišićbet analizalistić u podnehumanitarni listić

Ostale Vijesti