Hrvatski reprezentativci obranili Kutinu, cure iz Osekovog oduševile publiku!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 30.06.19. | 12:58

Završen peti turnir Trofeja Dinamo.

Jučer je u Kutini završen peti turnir u sklopu ovogodišnjeg izdanja Trofej Dinamo, a naslov je obranila domaća ekipa HNŠK Moslavina koju je sastavio “lokalac” Tihomir Novak, jedan od najboljih hrvatskih igrača futsala, a za Moslavinu je zaigrao i Luka Perić, još jedan reprezentativac koji kruh zarađuje u Italiji.

Domaćini su u finalu svladali prvaka Trofeja Dinamo Bjelovar, bjelovarsku ekipu Domorad tek nakon boljeg izvođenja penala, a treće mjesto osvojila je lokalna ekipa Olujni Bljesak. Najboljim igračem turnira proglašen je Tihomir Novak, najbolji strijelac je Josip Ištuk iz Dječjeg nogometa, a najbolji golman Andrija Budimir iz Poliklinike Ribnjak Autoškole Klindić.

Napomenimo kako se u petak održao i ženski turnir, a osvojila ga je ekipa Dinama iz Osekovog, mlade cure koje su svojom igrom i pristupom oduševile publiku i u finalu svladale cure iz Zagreba 041.

Danas je na rasporedu završnica Trofeja Dinamo Knežija i ždrijeb Trofeja Dinamo Slavonski Brod koji počinje u ponedjeljak, 1. srpnja.

(Foto: Trofej Dinamo)


Tagovi

Futsal DinamoTrofej Dinamo

Ostale Vijesti