Hajdukov trojac pod povećalom u zimskom prijelaznom roku

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 25.12.17. | 16:46

Hajduk najčešće prodaje najbolje igrače zimi.

Bili su opet u modi i bit će u izlogu ove zime, a trojica hajdukovaca mogli bi završiti u inozemstvu ranije od ostalih jer se njihova imena najčešće nalaze u upitima agenata koji stižu na adresu Splićana, pišu SN.

Ante Erceg svakako je najistaknutije ime Hajdukove momčadi, najbolji igrač jesenskog dijela prvenstva zabio je devet komada i još sedam namjestio u domaćoj ligi, a još četiri komada zabio je u kvalifikacijama za Europa ligu i Hrvatskom kupu. Sramežljive ponude pristižu na Poljud, ali kreću se oko 1,5 milijuna eura, a to je definitivno premalo za igrača koji prema Trasnfermarktu ima cijenu 1,75 milijuna eura.

Hamza Barry vjerojatno je najzanimljiviji Hajdukov igrač na tržnici jer ima internacionalno iskustvo kao reprezentativac Gambije, West Ham se navodno raspitivao za njega, ponuda se kretala oko 5,5 milijuna eura, no ništa konkretno još nije stiglo na Poljud.

Zoran Nižić je u pregovorima oko novog ugovora, a samim time Hajduk će ubuduće za njega tražiti više od milijun eura na koliko je dosad bio procijenjen. Nadalje, cijenu mu je povisio i status povremenog hrvatskog reprezentativca pa bi Splićani mogli tražiti i dvostruko više…

Hajduk je obično vrlo aktivan u ovo doba godine na transfer tržnici, većinu svojih najboljih poslova u modernoj povijesti obavio upravo u zimskom prijelaznom roku, klub su u zimi napustili Lovre Kalinić, Mijo Caktaš, Andrija Balić, Jean Kouassi…

(foto: Pixsell)


Tagovi

HajdukPrva HNLZimski prijelazni rokAnte ErcegZoran NižićHamza Barry

Ostale Vijesti