Germania
Germania

Germania Sport za istinske ljubitelje nogometa - Novi dresovi za nove prvake u Novskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 16:57

Stogodišnja tradicija Libertasa zalog je zdrave budućnosti kluba

Najnoviji član Germanijine nogometne obitelji dolazi iz Sisačko – moslavačke županije. Seniorska ekipa NK Libertas iz Novske od Germania Sporta dobila je garnituru novih dresova pa će u nastavak sezone ponosno ući sa logom ove društveno odgovorne kompanije.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Osnovan davne 1921. godine, nogometni klub Libertas u sezoni 2023/2024. natječe se u 4. Nogometnoj ligi – Središte Zagreb, a nastupio je i u šesnaestini finala kupa Hrvatske.

„Sa zadovoljstvom smo prihvatili suradnju s društvom Germania Sport na projektu ''Novi dresovi za nove prvake''. Srdačno zahvaljujemo na ovoj važnoj podršci“, istaknuo je Mladen Dodigović, tajnik Nogometnog Kluba Libertas.

Stogodišnja tradicija Libertasa zalog je za zdravu budućnost kluba i jasno je da su novi dresovi stigli na adresu istinskih ljubitelja nogometa. Nove uspjehe nastavljaju graditi na Gradskom stadionu u Novskoj, uz punu podršku Germania Sporta, kompanije koja prepoznaje važnost snažnih sportskih kolektiva i svoje društveno odogovorno poslovanje temelji na poticanju njihove aktivne participacije u zajednici.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicagermanianovi dresoviNovi dresovi za nove prvake

Ostale Vijesti