Armin Durgut/PIXSELL
Armin Durgut/PIXSELL

Germania daje najveće tečajeve: Sarajevo 2.00, Voluntari 1.90, Inter Turku 1.85

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 19.07.21. | 11:21

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas.

Za početak novog tjedna dolaze i novi pokloni Germania Sport kladionice u vidu najvećih tečajeva. Pobjede Sarajeva, Voluntarija i Inter Turkua danas će vam se najviše isplatiti u Germania Sport kladionici.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

SARAJEVO – TUZLA CITY (18:00) JEDINICA 2.00

Sarajevu su kola prošle sezone krenula kola nizbrdo kada su prosuli bodove i očekivanu titulu izgubili u zadnjim kolima. Problemi su se nastavili i pred početak ove sezone s financijskom situacijom u klubu pa svoj debi će pričekati pojačanja iz Hajduka, trener Goran Sablić i stoper Vicko Ševelj. Ali unatoč problemima i dalje su veći favoriti za pobjedu danas od Tuzlaka. Stoga ne bi bilo loše iskoristiti ovako veliki tečaj na domaćine.

DINAMO BUKUREŠT – VOLUNTARI (19:30) DVOJKA 1.90

Domaćini su nekadašnji velikani rumunjskog nogometa, ali posljednjih sezona nikako da opravdaju taj status. Prošle sezone su izbjegli hajdučko prokletstvo i uspjeli ostati u ligi, a i ove sezone im se predviđa gola borba. Voluntari je prošlu sezonu kroz doigravanje zadržao prvoligaški status, a sad su skupili redove i kreću u novu sezonu kao bolja momčad od nekadašnjeg velikana. Zato dvojka na Voluntari se čini kao idealan poklon za današnji listić.

INTER TURKU – HIFK (17:30) JEDINICA 1.85

Inter Turku je veliki favorit u ovoj utakmici. U posljednjih 5 susreta između ova dva kluba, od kojih onaj najstariji seže u daleku 2019. godinu, današnji domaćin broji tri pobjede i dva remija. Pobjeda je izgledna.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Najveći tečajeviGermania SportGermania Sport kladionicaFK SarajevoSarajevo

Ostale Vijesti