Action Images / John Sibley Livepic
Action Images / John Sibley Livepic

Germania daje najveće tečajeve: Morecambe 2.20, Sheffield Wed. 1.85 i Venezia 1.80

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 09.11.21. | 11:01

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Reprezentativna je stanka pa tako ovog utorka nema Lige prvaka. Osuđeni smo na EFL kup i košarkaški Eurocup, ali nije nam žao jer znamo da se i tu može pogledati dobar nogomet i dobra košarka.

Germania danas nudi najveće tečajeve na pobjede Sheffielda, Morecambea i Venezije. Tri jedinice, bez okolišanja!

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Sheffield Wednesday – Harrogate (20:00) JEDINICA, 1.85

Na kultnom Hillsboroughu danas se igra utakmica EFL kupa u kojoj će snage odmjeriti engleski trećeligaš i četvrtoligaš. Zanimljivo je gledati ove dvije momčadi kroz prizmu njihovih tržišnih vrijednosti. Naime, današnji domaćin vrijedi 24.45 milijuna eura, dok tržišna vrijednost svih igrača Harrogatea iznosi 1.4 milijuna eura. Sheffield ima čak devet igrača koji pojedinačno imaju veću tržišnu vrijednost od Harrogatea te zbog toga vjerujemo da ovdje ne bi trebalo biti prevelikog iznenađenja. Od koliko – toliko istaknutijih imena u redovima domaćeg sastava valja izdvojiti Saida Berahina, Calluma Patersona i kapetana Barryja Bannana, a za klub čiji je vlasnik svojevremeno bio Milan Mandarić igrao je i Michail Antonio, zvijezda West Hama. Sve osim pobjede domaćina bilo bi veliko iznenađenja, a iako je u Kupu sve moguće, Harrogate danas nema prevelikih šansi…

Morecambe – Carlisle (20:00) JEDINICA, 2.20

EFL kup i sudar dvaju klubova koji igraju u League One i League Two, odnosno trećem i četvrtom rangu engleskog nogometa. Domaćin, koji je trenutno u rangu više, je favorit, ali budući da im ne ide baš najbolje u prvenstvu gdje se trenutno nalaze na skromnom 20. mjestu mnogi vjeruju da je na ovoj utakmici moguće iznenađenje. Ali, Carlisle je blizu toga da ako nastave u ovom ritmu da dogodine budu u petom rangu engleskog nogometa jer su nakon 15 odigranih kola u League Two na predzadnjem mjestu sa svega bodom više od fenjeraša Scunthorpe Uniteda. Dakle, jedinica djeluje kao nešto itekako logično za odigrati, a još kad znamo da Germania nudi najveći tečaj na pobjedu domaćina, nekako više nemamo nikakvih sumnji što se tiče ovog događaja.

Venezia – Budućnost (20:00) JEDINICA, 1.80

Katastrofalno prvo poluvrijeme protiv Mege koštalo je Budućnost osme pobjede u nizu. Džikićeva momčad igra jako dobro, a trenutno su i prva momčad u Skupini B u Eurocupu. Venezia je trenutno na skromnom osmom mjestu. U talijanskom prvenstvu Venezia je na sedmom mjestu s tri pobjede i četiri poraza, a ovo je prvi međusobni ogled ova dva sastava. Iako naoko sve ide u prilog Budućnosti, veliki broj utakmica zahtjeva i povremeno kalkuliranje sa sastavima kako se igrači ne bi prerano istrošili ili ozlijedili. Venezia je danas favorit, ali ovo će svakako biti jedna zanimljiva utakmica za košarkaške sladokusce.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

 

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

germaniaGermania SportGermania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti