CIRO DE LUCA/Action images
CIRO DE LUCA/Action images

Germania daje najveće tečajeve: Lazio 2.50, Napoli 1.95, Lokomotiv Plovdiv 1.75

Vrijeme Čitanja: 3min | pon. 26.04.21. | 11:20

Nigdje nećete pronaći veće tečajeve

U novi tjedan ulazimo s novim poklonima za igrače Germania Sport kladionice. Sva prvenstva polako se bliže svojem kraju, a kako biste ove završnice pratili s još većim zadovoljstvom, donosimo vam nova tri poklona u vidu najvećih koeficijenata. Danas smo se orijentirali na talijansku ligu, gdje nas čekaju dvije vrlo zanimljive utakmice te na jedan par iz Bugarske, gdje se vodi velika bitka za drugu poziciju. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Također, napomenimo kako je Germania spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

 

LAZIO – MILAN (20:45) JEDINICA, 2.50

Pravi derbi za kraj kola u Italiji. Lazio u njega ulazi ranjen nakon teškog poraza u Napulju, gdje je izgubio s visokih 5:2. Bio mu je to prvi poraz nakon četiri uzastopne pobjede, kojim je, ujedno, kompromitirao izglede da sljedeće sezone zaigra u Ligi prvaka. Sad mu konkurencija bježi prilično velikih osam bodova i Rimljani se moraju vaditi danas protiv Milana. Milan je, također, u problemu. Formu iz prvog dijela sezone odavno je izgubio, a izgubio je i prošlu utakmicu protiv Sassuola na domaćem travnjaku. Pao je na treće mjesto, a ako nastavi s lošim nizom, u pitanje bi mogao doći i plasman u Ligu prvaka. Rebić, Mandžukić i ekipa moraju se trgnuti, ali protivnik protiv kojeg se trebaju trgnuti nije ni najmanje bezazlen.

 

TORINO – NAPOLI (18.30) DVOJKA, 1.95

Još jedna utakmica za prave ljubitelje talijanskog nogometa. Vrlo važna, jer bodovi su od velike važnosti i za jedne i za druge. Naime, Torino se bori za opstanak u ligi, a Napoli za pozicije koje vode u Ligu prvaka. Čast domaćeg terena brane Torinezi, koji su bez poraza četiri uzastopna kola. Od mogućih 12 bodova uzeli su osam i maknuli se iz crvene zone, ali daleko od toga da su sigurni, jer Benevento je treći odostraga i ima jednak broj bodova. Znači, Torinu večeras igra samo pobjeda. No isto vrijedi i za Napoli, koji se prije par dana bez većih problema obračunao s Laziom. Napoli igra vrlo dobro, uvijek je napadački orijentiran i traži gol više, a tako će biti i danas. Trenutno je peti, a Juventus i Milan ispred njega imaju samo tri boda više. U dobro formi su i jedni i drugi, ali s obzirom na to da gosti imaju kvalitetniji kadar, dajemo im i prednost u ovome susretu.

 

CSKA 1948 – LOKOMOTIV PLOVDIV (17:00) DVOJKA, 1.75

Ludogorec je uvjerljivo najbolja momčad bugarske lige i praktički je već osigurao novi naslov, ali zato se vodi velika bitka za ostale pozicije. Pogotovo za drugo mjesto. Tu bitku vode Lokomotiv Plovdiv, CSKA Sofia pa i Arda, koja zaostaje pet bodova za njima. To znači da nogometaši Plovdiva danas putuju u metropolu s mišlju kako uzeti puni plijen. Dolaze kao favoriti, ali ne čeka ih nimalo lagan zadatak, jer se CSKA 1948 bori za ulazak u playoff fazu prvenstva. U toj fazi razigravat će prvih šest momčadi, a CSKA 1948 je trenutno sedma, s dva boda manje od Černog mora. Drugim riječima, i domaćini moraju razmišljati kako doći do punog plijena. U prvom dijelu sezone odigrali su 1:1, no gosti su trenutno u puno boljoj formi i to bi trebali pokazati.


Tagovi

Najveći tečajevipogodi najveći tečajGermania Sport kladionicakladionica

Ostale Vijesti