GUGLIELMO MANGIAPANE/Action Images
GUGLIELMO MANGIAPANE/Action Images

Germania daje najveće tečajeve: Italija 2.80, Argentina 2.00

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 06.07.21. | 11:01

Jedinstveno visoki tečajevi.

Pred nama je jedan od bogatijih sportskih dana u posljednje vrijeme. Počinje Liga prvaka i finale NBA lige, no u fokusu su, naravno, polufinala dva velika kontinentalna natjecanja. U Europi Italija i Španjolska bore se za prvo mjesto u finalu, a u Južnoj Americi Argentina i Kolumbija sanjaju dvoboj s domaćinom Brazilom koji je sinoć nadvisio Peru.

A Germania Sport kladionica ponovno daje poklon za svoje igrače u vidu najviših tečajeva na tržištu za pobjede Italije i Argentine.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ITALIJA – ŠPANJOLSKA (21:00), JEDINICA, 2.80

Susret dvije najatraktivnije momčadi natjecanja. Talijani su do sada pokazali najviše na natjecanju, a Španjolci igraju nogomet s najviše udaraca, iako su do sada pobijedili tek jednu utakmicu u regularnom vremenu, protiv Slovačke (4:0). Talijani nisu izgubili 32 utakmice u nizu, imaju seriju od 13 uzastopnih pobjeda i danas su favoriti u ovom dvoboju. Tečaj na pobjedu Azzurra od 2.80? Bilo bi šteta ne iskoristiti ga...

KOLUMBIJA – ARGENTINA (03:00), DVOJKA, 2.00

Brazil je već u finalu, i sada cijeli svijet očekuje epski dvoboj Carioca i Gaučosa, Neymara s jedne i Messija s druge strane. No Argentinu u polufinalu čeka Kolumbija, reprezentacija koja je tradicionalno Argentincima zadavala probleme, na prošloj Copi, prije dvije godine, čak su i slavili 2:0. No, Messi na ovom turniru igra impresivno, najbolji je strijelac i asistent natjecanja, a Kolumbija ne može računati na svojeg najboljeg igrača Jamesa Rodrigueza.


 


Tagovi

ArgentinaArgentinska nogometna reprezentacijaKolumbijaKolumbijska nogometna reprezentacijaItalijaTalijanska nogometna reprezentacijaŠpanjolskašpanjolska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti