REUTERS/Peter Powell
REUTERS/Peter Powell

Germania daje najveće tečajeve: Esbjerg 2.00, Frem 1.80, Wycombe 1.80

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.08.21. | 11:10

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas.

Iako je reprezentativna stanka Germania Sport kladionica donosi vam poklone u vidu najvećih tečajeva. U nedostatku jačih liga, uvijek za vas pronađemo poslastice za vaše listiće pa danas ako odigrate na pobjede Esbjerga, Frema i Wycombea mogli bi najviše zaraditi u Germania Sport kladionici.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

KOLDING – ESBJERG (18:30) DVOJKA 2.00

Unatoč lošoj formi ove sezone, ova utakmica je idealna za goste da dignu samopouzdanje pobjedom. Posljednji put su pobjedu upisali prije šest utakmica, a od tada imaju tri poraza i dva remija. Ništa bolji nisu ni današnji domaćini s tri poraza, remijem i pobjedom u posljednjih peet utakmica. Kup natjecanje je prevrtljivo i sve je moguće, ali mi vjerujemo u pobjedu gostiju jer ipak igraju u višem rangu.

FREDERIKSSUND – BK FREM (17:15) DVOJKA 1.80

Domaćini su se u fazi prije ove Danskog kupa malo iživljavali nad protivnikom s pobjedom od 8:1, a prije toga gubili su s velikom razlikom. Danas igraju protiv Ferma koji je objektivno bolja momčad i u posljednjih šest susreta ima četiri pobjede, remi i poraz. Natječu se u višem rangu, imaju bolje rezultate, a u posljednjem susretu između ove dvije ekipe slavili su gosti s 5:0. Sve to navodi da je dvojka ovdje logičan izbor.

WYCOMBE – ASTON VILLA U21 (20:00) JEDINICA 1.80

Mladost i rezerve Aston Ville danas će odmjeriti snage s engleskim trećeligašem. Bez obzira na rang natjecanja, ova mladost Aston Ville teško da je dorasla odraslim dečkima iz Wycombea. Posljednjih pet utakmica domaćini bilježe poraz, remi i tri pobjede, a danas bi vrlo lako mogla biti i četvrta.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevipogodi najveći tečaj

Ostale Vijesti