REUTERS/Carla Carniel
REUTERS/Carla Carniel

Germania daje najveće tečajeve: Ekvador 1.80, Palmerias 1.70, Rosenborg 1.57

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 20.06.21. | 11:17

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Zaključimo tjedan zajedno dobitnim listićem, a u Germania Sport kladionici ćete danas pronaći odlične poklon tečajeve. Danas vam donosimo najveće tečajeve s parovima iz Južne Amerike i Norveške. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Venezuela – Ekvador (23:00) DVOJKA 1.80

(Nogomet – Copa)

Venezuela i Ekvador se ne mogu pohvaliti načinom na koji su otvorili ovogodišnju Copu. Venezuela je u prvom kolu poražena od Brazila rezultatom 3:0, dok su malo dojam popravili remijem protiv Kolumbije, a za taj podvig najviše je zaslužan vratar Farinez koji je briljirao u tom susretu. U međusobnim susretima u posljednje vrijeme nešto je bolji Ekvador, no u zadnje vrijeme najčešće vole odigrati neriješeno. Kladionice danas favoriziraju Ekvadorce, no oni će to morati opravdati na terenu što neće biti lako protiv tvrde Venezuele. Ipak vjerujemo da Ekvador danas slavi.

Palmerias – America MG (16:00) JEDINICA 1.70

(Nogomet – Brazil Serie A)

Pet je kolo brazilske Serie A na programu i sve se već počelo zahuktavati. Prvi je trenutno bez poraza Red Bullov klub Bragantino, a naš današnji pick Palmerias može im se približiti. Palmerias je trenutno na šestom mjestu s dvije pobjede dosad, remijem i porazom. Ovaj mrvu lošiji start imaju priliku danas popraviti protiv ekipe koja još uvijek ne zna za pobjedu. Mi vjerujemo da America ni danas neće osjetiti slast pobjede pa se ovdje jedinica čini kao logičan izbor.

Rosenborg – Sarpsborg (18:00) JEDINICA 1.57

(Nogomet – Norveška 1. liga)

Osam kola je iza Norvežana već i daju se naznnake u kojem smjeru će određene bitke se voditi. Tako je npr. Velikan norveškog nogometa Rosenborg na četvrtom mjestu s pet boodova manje od Bodo/Glimta koji drži prvo mjesto. Danas bi mogli tu razliku smanjiti na dva boda na domaćem terenu. Sarpsborg zna nekad šokirati u gostima, toga će se najbolje sjetiti navijači Rijeke, ali sumnjamo da će im isto poći za nogom i danas.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania Sportkladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionicaGermania daje najveće tečajeve

Ostale Vijesti