BORUT ZIVULOVIC/Action Images
BORUT ZIVULOVIC/Action Images

Germania daje najveće tečajeve: Crvena Zvezda 2.45, Ludogorets 2.15, Gasquet 1.60

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.07.21. | 11:22

Ovih tečajeva ima samo u Germania Sport kladionici.

Današnji dan rezerviran je za nogometnu Ligu prvaka i ATP Gstaad. Nastavlja se put prema skupini najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja, a mi smo za danas na Germania Sport izdvojili, kao i obično, tri susreta s najvišim tečajevima. Crvena Zvezda gostuje u dalekom Kazahstanu, Ludogorets će pokušati pobijediti Muru, a iz svijeta tenisa, danas je na ponudi Francuz Gasquet koji će se u Umagu po prvi put susrest s Talijanom Giannesijem.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

KAIRAT ALMATY - CRVENA ZVEZDA (16:00), DVOJKA 2,45

Iako je nezgodno predviđati što će se dogoditi u dalekom Kazahstanu, Zvezda je na istoku favorit. Borba s fizički spremnim domaćinom će sigurno izmoriti prvaka Srbije, no europsko iskustvo iz prijašnjih sezona i objektivno kvalitetniji roster trebali bi već u prvoj utakmici presuditi u Zvezdinu korist. Uz visoki tečaj, svakako se isplati probati odigrati na srbijanskog predstavnika.

MURA – LUDOGORETS (20:00), DVOJKA 2,15

Svega nekoliko dana od komotnog osvajanja prvog ovogodišnjeg naslova povjedom protiv CSKA Sofije, Ludogorets putuje na teško gostovanje u Sloveniju gdje ih danas čeka Mura na “hrvatski” pogon. Bugari su ipak kvalitetnija ekipa od Slovenaca, popularni TransferMarkt im procjenjuje čak pet puta višu vrijednost nego Slovencima što bi trebao biti dovoljan pokazatelj razlike u kvaliteti oba rostera. Gostovanja su teška, iznenađenja su moguća, no nogomet je često poput šaha. Pobjeđuju bolji.

GIANNESSI – GASQUET (16:35), DVOJKA 1,60

Nakon poraza u Švicarskoj od talijana Cecchinata, francuski reket se okreće ATP Umagu. Naš najbolji teniski turnir i ove godine ima resprektabilnu postavu tenisača, njih 50% (15 od 28 ukupno) je sa TOP 100 liste, a jedan od najboljih koji će se ovih dana prljati po umaškoj zemlji je svakako Gasquet. Pobjeda protiv Talijana Giannessija je izgledna, Ovo im je prvi međusobni ogled, Francuz ne bi smio imati problema protiv 177. Reketa svijeta

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladionice

Ostale Vijesti