ARND WIEGMANN/Action Images
ARND WIEGMANN/Action Images

Germania daje najveće tečajeve: C. zvezda 2.05, Stoke 1.7, Young Boys 1.55

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 10.08.21. | 11:37

Ovakvih tečajeva ima samo kod nas.

Ponovno su nam se vratile europske klupske utakmice pa je Germania Sport pripremila nove poklone u vidu najvećih tečajeva. Nakon uzbudljivog vikenda na rasporedu su kvalifikacije za Ligu prvaka, a Germania to prati na dvije utakmice na kojima donosi najveće tečajeve, dok je treći susret iz engleskog EFL kupa.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

SHERIFF – CRVENA ZVEZDA (19:00) DVOJKA 2.05

Zvezda je u ovaj dvomeč ušla kao veliki favorit, no da im neće biti lako pokazao im je Šerif u utakmici u Beogradu koja je završila rezultatom 1:1. Gosti još k tome neće moći računati na veznjaka Kangu koji je u prošloj utakmici zaradio crveni karton. Međutim, kladionice i dalje favoriziraju prvaka Srbije, a oni bi to trebali dokazati na terenu.

STOKE – FLEETWOOD (20:45) JEDINICA 1.70

U prvom kolu engleskog EFL kupa sastaju se Stoke i Fleetwood. Utakmice u ovom natjecanju posebno su zanimljive za drugoligaše poput Stokea gdje imaju priliku u nekom krugu zaigrati protiv premierligaša, ali i ispucati se nad klubovima iz nižih liga. Tako danas članu Championshipa na megdan stiže momčad iz League One. Stoke je u novu sezonu ušao pobjedom nad Readingom, dok su gosti u svojoj prvoj utakmici upisali poraz od Portsmoutha. Danas će se ove dvije momčadi susresti po prvi put u svojoj povijesti, a pobjeda bi po svim parametrima trebala pripasti domaćinu.

YOUNG BOYS – CLUJ (20:30) JEDINICA 1.55

Tako je to u nogometu. Vodite kroz cijelu utakmicu, a onda vas gost šokira i izjednačeni u zadnjim trenucima utakmice. Cluj i Young Boysi su remizirali u Rumunjskoj, no čisto sumnjamo da će Švicarci imati problema u Bernu. Bolja su momčad i morali bi slaviti. Po mnogima ovo je jedan od ponajvećih zicera dana, a Germania Sport na pobjedu domaćina garantira najveći tečaj u Hrvatskoj.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajevikladioničarski dankladionicaGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti