Photo by Tolga Adanali/Depo Photos/ABACAPRESS.COM
Photo by Tolga Adanali/Depo Photos/ABACAPRESS.COM

Germania daje najveće tečajeve: Aris 2.55, Bešiktaš 1.65 i Anderlecht 1.50

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 23.12.21. | 12:00

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

U božićnom smo tjednu, svi su raspoloženi, veseli i darežljivi, a tako se očito osjećaju i u Germaniji kad vidimo kakve su tečajeve pripremili za tri veoma zanimljive utakmice.

Aris u osmini finala Grčkog kupa gostuje kod OFI Crete. U prvom ogledu Aris je slavio rezultatom 3:1, tako da je jasno tko je favorit za prolazak dalje, a na njihovu pobjedu danas Germania je spremila tečaj 2.55.

Nadalje, tu je i Bešiktaš našeg Domagoja Vide. Iako im četvorica igrača nedostaju, oni bi trebali svladati Goztepe koji je trenutno u zoni ispadanja. Na pobjedu crno – bijelih pripremio se tečaj 1.65 što je sve samo ne lako za 'zaobići'.

Za kraj, tu je i ogled u četvrtfinalu Belgijskog kupa u kojem Anderlecht na domaćem terenu dočekuje Kortrijk. Prvenstvo im je sigurno izmaklo, a Kup bi im mogla biti jedina nada za trofej ove sezone. Na pobjedu domaćina Germania je spremila tečaj 1.35.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

OFI CRETA – ARIS (14:00) DVOJKA, 2.55

U posljednjih pet ogleda Aris ima tri pobjede, jedan remi i jedan poraz, a pognute glave napustili su teren samo kad su gostovali u Pireju kod Olympiacosa. OFI je slabiji, imaju dvije pobjede i dva poraza, a remizirali su baš protiv Arisa u prvenstvu prije sedam dana. Ovo će biti peti ogled ova dva sastava u 2021. godini, a trenutni omjer je dvije pobjede Arisa i dva remija. Za goste puno znače Portugalc Gama i sunarodnjak Abdellahija Mahmouda, Aboubakar Kamara. Gosti su favoriti, ali to moraju potvrditi na terenu. Bit će ovo jedna jako zanimljiva utakmica.

BEŠIKTAŠ – GOZTEPE (18:00) JEDINICA, 1.65

Bešiktaš se mora trgnuti, čim prije to bolje. Još uvijek se čeka na novog trenera, Onder Karaveli je samo privremeno rješenje, ali stanje nije dobro. U proteklih sedam utakmica Vida i društvo upisali su tek jednu pobjedu, a poraženi su čak četiri puta. Goztepeu doduše ide još gore. Gosti se nalaze u zoni ispadanja pa je ovo velika šansa za domaćine. Ovdje bi ulogu mogla imati i sama veličina kluba, kao i svojevrsni strah gostiju od crno – bijelih prugica. Očekujemo dobru utakmicu, ali i dominantu pobjedu domaćina. Sve drugo bi, usprkos lošim formama, bilo iznenađenje.

ANDERLECHT – KORTRIJK (18:45) JEDINICA, 1.50

Zanimljiv dvoboj momčadi koje nakon 20 ligaških kola na tablici najvišeg ranga belgijskog nogometa dijele svega četiri boda. Anderlecht zauzima peto, a Kortrijk sedmo mjesto tablice. U dvoboju četvrtfinala Kupa saznat ćemo hoće li slaviti domaćin kojeg s klupe vodi Vincent Kompany ili Kortrijk našeg Ante Palaverse. Ipak, domaćinu je prvenstvo izmaklo, a Kup im je posljednja nada da koliko – toliko za ovu sezonu mogu reći da je 'uspješna'. Očekujemo kvalitetan ogled, ali i pobjedu domaćina.

Uživajte u sjajnim utakmicama i zaradite u Germaniji!

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania u svakom trenutku držati najvećima.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

ArisBešiktašAnderlechtGermania daje najveće tečajeveNajveći tečajevigermaniaGermania SportGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti