RECENZIJA: Igrali smo Football Manager 2017

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 07.11.16. | 14:02

Football Manager tehnički pripada u žanr simulacija nogometnog menadžmenta, no Sports Interactive je nakon svih ovih godina pretvorio svoj mega popularni serijal u nišu za sebe.

Upravo zbog toga mnogi nogometni fanovi zamjeraju FM-u što se iz nastavka u nastavak nikada radikalno ne mijenja, no opet, treba li previše eksperimentirati s dokazano uspješnom formulom?

Neovisno o tome kako bi odgovorili na gornje pitanje, Football Manager 2017 predstavlja najveći korak unaprijed za serijal još od... ne znamo, možda Championship Managera 2001/02?

Football Manager 2017 je puno više vizualno orijentiran od svojeg prethodnika te se trudi prezentirati vam što je više moguće informacija s grafovima, dijagramima te različitim grafikonima. S obzirom na činjenicu da ovogodišnji FM donosi više statistika nego bilo koji drugi nastavak serijala, ova mogućnost vizualizacije informacija jest itekako korisna.

I dok je klasični mod igre s hrpetinom mikromenadžmenta i dalje prisutan te potpuno igriv, oni koje zanima nešto opuštenije, casual gameplay iskustvo će pozdraviti ubrzani tempo standardnog moda igre koji vrlo uspješno preskače detalje te vam čak daje mogućnost da sami odlučite koliko se duboko želite zakopati u proces donošenja odluka oko svega što se tiče vašeg kluba. Drugim riječima, ostat će vam više vremena za vođenje svojeg tima tijekom utakmica.

Ostatak recenzije pročitajte na linku ovdje. Spremite svoje ponajbolje svječano odijelo, odložite sve obaveze, spremite taktike i upustite se u nogometnu avanturu!

(Foto: ign.adria)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Football Manager

Ostale Vijesti