Kako postati veća legenda od Fergusona i Robsona?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 16.11.16. | 12:38

Evo kako postati najuspješniji virtualni menadžer!

Football Manager 2017 je sjajna, ali nimalo jednostavna igra. S obzirom na to da je put do nogometnih zvijezda krajnje trnovit i pun frustracija, za vas smo pripremili najbolje savjete i trikove koji će vam pomoći da postanete veća legenda nego Sir Alex Ferguson i Sir Bobby Robson zajedno. Pa, krenimo nekim ne posebno definiranim redom...

Dobro se pripremite

Football Manager 2017 koristi isti match engine kao i Football Manager 2016, tako da će većina uspješnih taktika iz prošle igre i ovdje dobro funkcionirati. Naravno, i dalje preporučamo da se prilagodite svojem protivniku, čak i ako ga značajno nadjačavate po pitanju individualne kvalitete igrača.

Dakle, vodite računa o tome koju formaciju protivnik igra, kontrirajte 4-4-2 s 4-3-3, 4-3-3 s 4-5-1, 4-5-1 s 4-3-2-1 s defenzivnim veznim, itd. Naravno, imajte na umu da protivnik može promijeniti svoju formaciju i stil tijekom same utakmice, što nas dovodi do sljedeće točke...

Pomno pratite što se događa na terenu

Da, ona opcija dobivanja instant rezultata je primamljiva, no nikada nećete moći poboljšati svoju ekipu ako ne znate što je tijekom utakmice bilo dobro, a što loše. Zato savjetujemo da u najgorem slučaju odaberete 2D kameru, produžene highlighte i 75% brzine reprodukcije.

Vodite računa o govoru tijela, fizičkom stanju i moralu vaših igrača pomoću novih korisnih widgeta ili otvaranjem Team Talk menija. Osim toga, probajte pratiti i kako se vaši igrači pozicioniraju kada izgube posjed lopte, jesu li obrana, veza i napad razmaknuti ili stisnuti onako kako ste im naredili te na koji način vi i protivnik najlakše dolazite u priliku za gol.

Kako analizirati utakmice i ostale savjete potražite na linku ovdje. Sretno!

(Foto: ign.adria)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Football Manager

Ostale Vijesti