Fantasy prijedlozi: De Bruyneu leži “desetka”, s Woodom i Zahom vrijedi riskirati, a vrijeme je i da se Werner upiše

Vrijeme Čitanja: 6min | pet. 25.09.20. | 14:28

Savjeti i prijedlozi za Fantasy igru iz ponude Germania Sport kladionice.

U prethodnom kolu oboren je rekord po broju postignutih golova u jednom kolu Premier lige. Napadači su bili izrazito raspoloženi, mreže su se diljem Otoka tresle 44 puta, zbog čega smo se ovog puta vratili s namjerom da ‘’nanjušimo’’ baš to - pogotke. Prošlog tjedna nije išlo po planu – Fantasy vikend zna često prevariti – te ćemo se potruditi da se ovog vikenda popravimo koliko je moguće. Ipak, da nije bilo tako loše probrinuli su se kapetani i to u obje runde. Barem oni koje smo vam mi predložili. Svi redom u prethodnom kolu – Aubameyang, Richarlison, James Rodriguez, a posebno Harry Kane – bili su vrijedni “dupliranja”. Za ovo kolo vam predlažemo Kevina de Bruynea, Timu Wernera i još jednom Kanea. Sada da pređemo na prijedloge, a vi u komentarima pišite vaše...

Wilfried Zaha (4,5) – više, tečaj 2,70

Jedan od igrača s kojim definitivno vrijedi probati, kako zbog tečaja, tako i zbog granice. Zaha je ove sezone u novoj formaciji Crystal Palacea (4-4-2) dobio novu, još ofenzivniju ulogu. U tandemu sa Jordanom Ayewom igra u samoj špici napada i čini se da je još opasniji nego prethodnih sezona, ako je to uopće moguće u ne baš ofenzivnoj momčadi kakva je londonska. Reprezentativac Obale Bjelokosti je s tri gola, prvo protiv Southamptona, a potom i Manchester Uniteda, najzaslužniji što Palace poslije dva kola ima maksimalan učinak, te uz Mohammeda Salaha ima više poena (23) od bilo kog drugog veznog igrača, što je dodatan razlog da Zahu imate, kako u svojoj momčadi, tako i na listiću. Jer, ne zaboravite, gol veznjaka donosi bod više u odnosu na napadača, a Zaha je u Fantasyju uknjižen kao vezni igrač, iako je uz Ayewa najistureniji. Do sada je imao šest udaraca prema golu protivnika, od kojih pet unutar šesnaesterca, više od bilo kojeg suigrača, a stvorio je i četiri šanse, najviše u svojoj momčadi uz Androsa Townsenda.

Timo Werner (4,5) – više, tečaj 1,80

U prethodna dva kola nije imao konkretan učinak. Zapravo, u Fantasyju mu je upisana asistencija za jedanaesterac napravljen nad njim i to bi protiv WBA bilo sasvim dovoljno da “preskoči“ granicu. Međutim, vjerujemo da je vrijeme da i Nijemac “otvori račun“ u dresu londonskog sastava. Bolju priliku od utakmice s Trešnjicama teško da će dobiti. Momčad Slavena Bilića je u uvodna dva kola primila najviše golova, čak osam, i ne vidimo kako bi se protiv Plavaca bilo što moglo promijeniti, iako će ekipa svakako dobiti na iskustvu dolaskom Branislava Ivanovića čiji se debi očekuje baš u subotu.

Chris Wood (4,5) – više, tečaj 2,90

I ovoga puta smo pokušali “iskopati“ nekog iz rubrike “vrijedi probati“ i nadamo se da bi Chris Wood mogao biti taj. Golom protiv Leicestera na premijeri prethodnog vikenda – B nije igrao u prvom kolu – Novozelanđanin je nastavio sa odličnom formom iz prethodne sezone, vezavši četvrtu ligašku utakmicu na kojoj se upisao u strijelce. Uz spomenuto, Wood je “glavni“ na svom Turf Mooru. Prethodne sezone je kod kuće uputio 41 udarac prema protivničkom golu, 36 iz šesnaesterca, od kojih je 19 završilo u okviru gola i u sve tri spomenute kategorije bio je lider svog sastava. Njegove brojke su impresivne i kada ga usporedimo s drugim, zvučnijim imenima. Wood je na Turf Mooru ušao u 19 stopostotnih šansi, koliko i Mohammed Salah, Marcus Rashford i Tammy Abraham na svojim terenima. Definitivno vrijedi probati, s obzirom na ponuđen tečaj.

>>> Pogledajte kompletnu ponudu Germania Sport kladionice za Fantasy

Harry Kane (5,5) – više, tečaj 1,80

Iskusni Fantasy igrači znaju da ne treba žuriti sa izmjenama nakon jednog neuspješnog kola, Harry Kane i Heung-Min Son još jednom su potvrdili da tu itekako ima istine. Dvojac Tottenhama je u prethodnoj rundi protiv Southamptona međusobno razdijelio ogromnih 45 poena i odužio se za strpljenje rijetkima koji su ih ostavili u svojoj postavi nakon blijede partije protiv Evertona na otvaranju sezone. Ovoga puta smo nešto naklonjeniji Kaneu, prvenstveno zbog niže granice (Son – 7,5), ali i zbog nešto boljeg učinka engleskog napadača protiv Newcastlea. Na ukupno devet mečeva u kojima je počeo protiv Svraka, Kane je postigao pet golova, dok Son na pet ima dva pogotka i asistenciju.

Kevin de Bruyne (7,5) – više, tečaj 1,95

Belgijanac ima novu, dosta ofenzivniju poziciju. Uloga “desetke“ je baš po njegovoj mjeri, pokazao je to na terenu, a potom i priznao nakon utakmice sa Wolvesima. KDB je suigračima stvorio šest prilika za gol, uputio četiri udarca u okvir vrata i utakmicu završio s pogotkom i asistencijom na kontu. Leicester jest stopostotan poslije dva kola, ali je u oba bio dosta nesiguran u obrani. Protiv WBA je prošao nekažnjeno, međutim, sve je došlo na naplatu protiv Burnleya koji je u dva navrata tresao mrežu Lisica.

U našoj ponudi ćete naći i Rahima Sterlinga (7,5), ali smo prethodnog tjedna pisali koliko se Englez bolje snalazi na gostovanjima. Naravno, ne mora to ništa značiti, ali valja imati na umu pred sastavljanje listića, ali i postave pred naredno kolo. Da ne zaboravimo, Gabrijelu Jesusu je granica niža (6,5) u odnosu na spomenutu dvojicu, ali se gol napadača valorizira bodom manje, te vjerujemo da Brazilac ide u minus. Svakako je dobra opcija za vaš Fantasy sastav, pošto se Kun Aguero još uvijek neće vraćati na teren.

Raul Jimenez (5,5) – više, tečaj 2,00

Jedino su Harry Kane i Danny Ings promašili manje stopostotnih prilika od Meksikanca prethodne sezone. Nastavio je Jimenez i ove godine u istom ritmu, pogađao je protiv Sheffield Uniteda, potom i Cityja, pa zašto onda ne bi i protiv dosta slabije, neuvjerljivije obrane West Hama? Uostalom, na prethodna četiri susreta sa londonskim sastavom tresao je mrežu tri put. Njegova minutaža se ne dovodi u pitanje, jedini je pravi napadač uz pridošlicu Fabija Silvu, a kako se 18-godišnji Portugalac još uvijek privikava, vrlo vjerojatno ga očekujte svih 90 minuta. Prethodne sezone su ih jedino Conor Coady i Rui Patricio imali više.

>>> Pogledajte kompletnu ponudu Germania Sport kladionice za Fantasy

Jack Grealish (5,5) – više, tečaj 2,55

Svi će ove sezone prepravljati listu ponuđenih igrača i gledati ko snage odmjerava s Fulhamom. I nema ništa pogrešno u tome. Kolibaši su uz WBA glavni favoriti za ispadanje, što su i potvrdili u prethodne dve runde u kojima su zbirno primili sedam golova. Od ispodprosječne obrane sastava Scotta Parkera mogao bi profitirai i Jack Grealish, prva vedeta momčadi iz Birminghama. U prvoj utakmici se zaustavio na tri boda i sada je dobar trenutak da popravi konto. U prethodnoj sezoni je sve kretalo od 25-godišnjeg Engleza – jedino je De Bruyne imao više ključnih dodavanja od njega - a utakmica sa Sheffieldom prošlog tjedna pokazao je da će isto biti i u novoj natjecateljskoj sezoni. Grealish je konstantno uključen u igru, preuzima odgovornost za sve prekide, uključujući i kaznene udarce, što je samo razlog više da ode u “plus“ u ponedeljak navečer.

(Napomena: Nije moguće kombinirati međuovisne događaje, kao što su dva igrača iz iste momčadi na utakmici, ili igrač i utakmica u kojoj sudjeluje (npr. Kane postiže gol i bilo koja tip na utakmici Tottenhama). Ako igrač koji je u ponudi nije starter obračunat će se tečaj 1. U bodovanje ne ulazi “Bonus points system“ koji se koristi na službenoj stranici. Za sve rezultate mjerodavna je službena stranica fantasy.premierleague.com)

(grafika: Germania Sport)


Tagovi

Germania Sport kladionicaPremier ligaPremiershipfantasy

Ostale Vijesti