Doktor Ivo zapeo u drugom kolu, nisu pomogla ni 23 as servisa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 30.05.19. | 17:47

Australac Thompson bio je bolji do našeg tenisača

 

 

 

 

 

Ivo Karlović nije uspio proći u treće kolo Roland Garrosa. Bolji od njega bio je Australac Jordan Thompson sa 6-3, 6-4, 6-7(2), 6-3

Naš tenisač nije bio favorit u današnjem meču, ali svi znaju da kada je Divu sa Šalate dan da apsolutno svakoga može pobijediti. Danas, nažalost, nije bio Ivin dan, te je u ovom meču skupio čak 42 neprisiljene greške.

Naš tenisač u prvom kolu savladao je španjolskog veterana Feliciana Lopeza. Pobjedom nad legendom španjolskog tenisa Karlović je postao najstariji pobjednik u meču Roland Garrosa još od 1973. godine. Njih dvojica, ako zbrojimo njihove godine, imaju čak 77 godina, te je to drugi najstariji meč u povijesti ovog Grand Slam turnira budući da je zboj godina u meču igranom davne 1977. godine između Rosewalla i Tiraca bio čak 79!

Bio je ovo treći susret ova dva tenisača. Prvi put slavio je naš Ivo sa 3-2 u setovima. Zanimljivo, taj susret također je bio u Roland Garossu. Drugi meč igrao se u 2018. godine Calgaryju na tvrdoj podlozi te je tada bio bolji Australac.

(foto:Reuters)


Tagovi

Ivo KarlovićRoland GarrosJordan Thompson

Ostale Vijesti