Dinamo već krenuo po pojačanja: Snimali napadača Rapida i beka Banfielda

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.05.17. | 08:32

Rapidovog napadača snimali su nedavno protiv Sturma, a argentinskog beka Jozak je skautirao na nedavnom službenom posjetu Južnoj Americi.

Prvo mjesto mogao bi popuniti nigerijski internacionalac na radu u bečkom Rapidu Olarenwayu Kayode, kojeg su nedavno skautirali na utakmici protiv Sturma, a drugi je mladi argentinski reprezentativac i igrač Banfielda Alexis Soto, kojeg je Romeo Jozak snimao u svom nedavnom posjetu Argentini.

„Dobro poznam Olarenwayua, riječ je o klasičnom afričkom centarforu kojem su najveće kvalitete brzina i snaga, tehnički nije toliko dominantan, ali nedostatak tehničkih osobina nadoknađuje impresivnim fizičkim predispozicijama. U Ligi prvaka odlično bi mogao koristiti širok prostor koji suparnici ostavljaju Dinamu, a u HNL-u bi dominirao,“ javio se Sportskim novostima bivši dinamovac i sadašnji igrač bečkog Rapida Ognjen Vukojević.

Napadač Rapida ima navodno nekoliko ponuda iz Bundeslige u kojoj bi želio zaigrati, ali u Dinamo bi pristao doći zbog Lige prvaka.

Drugo veliko pojačanje za iduću sezonu trebao bi biti Banfieldov lijevi bek Alexis Soto. Mladi branič igrao je za Argentinu na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru i na radaru je europskih klubova, ali Dinamo bi mu mogao  biti interesantan zbog velike argentinske kolonije koja trenutačno živi ili je živjela u maksimirskoj svlačionici.

Ta dvojica igrača trebali bi biti u Dinamovom dometu, ali izostanak Lige prvaka iduće godine smanjit će interes mogućih pojačanja za dolazak.

(foto: Action Images)

Germanijak pratite i na Facebooku!


Tagovi

Ognjen VukojevićRomeo JozakDinamo Zagreb

Ostale Vijesti