Dinamo u šarenom sastavu do sigurne pobjede protiv Slavena (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.08.18. | 21:51

Modri došli do druge pobjede u prvenstvu.

Nogometaši Dinama upisali su treću uzastopnu pobjedu, drugu u prvenstvu, a rezultatom 2-1 poražen je Slaven Belupo.

Nenad Bjelica je odmarao većinu igrača prve postave za uzvratni susret s Astanom u trećem pretkolu Lige prvaka, a priliku od prve minute od standarne jedanaestorice dobio je samo Mislav Oršić te Mario Gavranović i nominalno prvi vratar Dominik Livaković, a uz njih su zaigrali Rrahmani Perić, Lešković, Moharrami, Knežević, Šunjić Kadzior i Hodžić

Od prve minute bilo je jasno tko će uzeti sva tri boda u ovoj utakmici.

Već u trećoj minuti utakmice, domaći su zabili pogodak na Maksimiru, ali strijelac Oršić bio je u zaleđu te je sudac utakmice Igor Križarić opravdano poništio pogodak.

U 16. minuti Slaven je imao izglednu priliku, nakon jednog naguravanja pao je Koprivničanin, ali sudac se nije oglasio iako su gosti tražili penal.

Samo tri minute kasnije, sjajan pogodak za vodstvo zabio je Armin Hodžić. S desne strane je centrirao Damian Kadzior, a bosanskohercegovački napadač leđima okrenut golu prima loptu te iz okreta pogađa za 1-0.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/U1SvJGo-K-M" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Do drugog pogotka Plavi su morali čekati nešto više od dvadeset minuta. U 42. poljski krilni igrač Kadzior još je jednom ubacio, ovaj put iz kornera, a nakon kraćeg 'glavometa' lopta dolazi do braniča Dinama, Marka Leškovića koji pogađa za 2-0.

<iframe width="640" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/tdBhZAzCxJo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

U nastavku, najbolju priliku za domaće propustio je Luka Menalo koji je zamijenio Oršića, ali je uputio preslab udarac u akciji 1 na 1 sa gostujućim vratarom Markovićem.

Kod Farmaceuta odličnu priliku zapucao je Bongongui koji je imao slobodne opcije na obje strane u razrijeđenoj obrani Modrih, ali 25-godišnji Kamerunac se odlučio na udarac koji je otišao daleko od vrata Livakovića.

Ipak, gosti su uspjeli doći do počasnog pogotka u 90. minti kada je Gordana probio lijevu stranu obrane Dinama te dodao u sredinu za Brunu Bogojevića koji petom, uz dosta sreće, zabija za konačnih 2-1.

3. kolo, HNL, rezultati

Dinamo – Slaven Belupo 2:1 (Hodžić 19, Lešković 42'/ Bogojević 90')

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Dinamo ZagrebSlaven BelupoArmin HodžićDamian KadziorMarko Lešković

Ostale Vijesti