Čilić se osvetio Ivaniševiću i izbacio Berdycha u dva seta

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 20.04.17. | 13:44

U četvrtfinalu protiv Ramosa-Vinolasa.

U osmini finala jakog ATP-a u Monte Carlu Marin Čilić je sa 6:2, 7:6 u setovima izbacio češkog predstavnika Tomasa Berdycha i u četvrtfinalu će igrati protiv 24. tenisača svijeta i 15. nositelja turnira Alberta Ramosa Vinolasa koji je napravio iznenađenje i s 2:1 izbacio prvog tenisača svijeta Andyja Murraya.

Čilić je sjajno ušao u meč protiv 12. na svijetu i oduzeo mu odmah servis. U petom gemu prvog seta hrvatski tenisač je došao do novog breaka, a u sedmom je Berdych spasio čak četiri set lopte. No u sljedećem gemu nije imao šanse i Čilić je prvi set uzeo s laganih 6:2.

U dugom setu Berdych je nakon tri spašene break lopte izgubio deveti gem i Čilić je servirao za meč, imao je i meč loptiu, ali je Čeh uspio preokrenuti i izboriti tie break. U 13. igri Čilić nije niti jednom izgubio servis, a Berdych tri svoja za laganih 7:0 i važnu pobjedu za našeg tenisača.

Podsjetimo, Marin Čilić je zbog nerazjašnjenih razmirica u kolovozu prošle godine otpustio trenera Gorana Ivaniševića s mjesta svojeg trenera, a Goran je preuzeo vođenje Berdycha.

(Foto: Action Images) 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

ATP Monte Carlo

Ostale Vijesti