Čak 15 pogodaka u tri utakmice Serije A, Lazio izgubio od SPAL-a (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 15.09.19. | 17:07

Talijanska Serija A ovoga puta nije razočarala.

Prva u nizu bila je ona između Genoe i Atalante, a izvještaj s te utakmice već ste mogli pročitati na Germanijaku:

U popodnevnom terminu u 15:00 na rasporedu su bile tri utakmice. Najefikasnija je bila ona između novog prvoligaša Brescije i Bologne koja je završila rezultatom 3:4.

Domaći sastav je nakon prvih 20 minuta imao prednost od dva pogotka, a u oba navrata precizan je bio Alfredo Donnarumma.

 

 

 

 

Gosti u 36. minuti smanjuju preko Banija, ali svega pet minuta nakon toga Cistana ponovno zabija pa se tako na poluvrijeme otišlo sa prednošću domaće momčadi od 3:1

 

 

 

 

U nastavku utakmice vidjeli smo praktički nestvarni preokret gostujućeg sastava.

Prvo je zabio Palacio u 56. minuti za 3:2, da bi svega četiri minute nakon njega precizan bio i nekadašnji veznjak Milana Poli koji je zabio za izjednačenje.

 

 

 

 

Treba istaknuti kako je sve po zlu za domaći sastav krenulo u 48. Minuti kada je Dessena dobio drugi žuti karton radi simuliranja.

Utakmica se lagano bližila završnoj fazi, gosti su bili puni elana radi izvrsne predstave u nastaku utakmice, a nju su okrunili pogotkom koji je naznačio potpuni preokret.

U 80. Minuti precizan je bio Orsolini koji koristi izvrsno dodavanje Palacija nakon čega sigurno zakucava loptu u mrežu pored nemoćnog Joronena – 3:4

 

 

Do kraja utakmice rezultat se više nije mijenjao pa se tako gosti vraćaju u svoju pokrajinu Emilia-Romagnu punih džepova.

Od ostalih susreta izdvajamo onaj između Parme i Cagliarija. Gosti su odigrali izrsnu utakmicu, a prvo ime susreta bio je središnji branič Ceppitelli koji je u prvom poluvremenu zabio oba pogotka svoje momčadi.

 

 

 

 

Na predah se tako otišlo sa vodstvom Cagliarija 0:2, a u nastavku sastav Roberta Marana nije ispustio tu prednost.

U nastavku utakmice gosti su smanjili preko Barille u 58. minuti, a za taj zgoditak asistirao mu je Matteo Darmian, bivši igrač Manchester Uniteda.

 

 

Ponadali su se domaći navijači kako bi njihov sastav mogao do preokreta, ali sve njihove nade ugasio je sin El Chola Giovanni Simeone koji je u 77. Minuti zabio za 1:3. Do kraja utakmice Cagliari je dodatno povećao svoju prednost, ali je u konačnici pogodak Joao Pedra poništen radi prekršaja.

Dodajemo još kako je SPAL na domaćem terenu stigao do sva tri boda protiv favoriziranog Lazija. Gosti su prvi stigli do vodstva preko Immobilea u 17. minuti, a taj pogodak bio je ujedno i jedini u prvih 45 minuta.

 

 

U nastavku utakmice SPAL dolazi do potpunog preokreta. Prvo je precizan bio Petagna u 63. Minuti na asistenciju Tomovića, da bi pogodak vrijedan tri boda zabio Slovenac Jasmin Kurti’ u 92. Minuti utakmice. Do kraja je Lazio na sve moguće načine pokušao doći do izjednačenja, ali im to nije pošlo za ruko, odnosno nogom, pa je tako SPAL upisao svoju prvu pobjedu ove sezone nakon dva vezana poraza.

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Jasmin KurtićMarko RogBolognaBresciaSerie ASPALLazio

Ostale Vijesti